Zanimaju me vasa iskustva sa letovanja u Barseloni, plaze u Barseloni, kakovo je more, kakve su cene u restoranima, da li je more hladno, koji smestaj preporucujete? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nisu lose plaze, prilicno su ciste za one koje se nalaze u centru, ali radi samog kupanja bolje je izaci iz grada - na sever ili jug celom duzinom obale ima simpaticnih malih mesta i lepih plaza, a uglavnom su dostupne vozom renfe iz samog grada ( stanice arc del triomf, sants, passeig de gracia itd)...grad moze da bude jako skup ili jako jeftin. izbegavati turisticke zone za jelo i pice.Zanimaju me vasa iskustva sa letovanja u Barseloni, plaze u Barseloni, kakovo je more, kakve su cene u restoranima, da li je more hladno, koji smestaj preporucujete?![]()
jel neko bio u barseloni u novembru ili krajem septembra? ima jedna ponuda vrlo povoljna za novembar mesec, pa me zanima kakvo je vreme i atmosfera tamo, ne bih isla ako ce kisa da pada sve vreme..![]()
Pa ja sam bila prosli tjedan na maturalcu i jedan dan smo bili u Barceloni, vrijeme je bilo super samo mislim da se sad okrenulo :/
Uglavnom i po losem vremenu imas dosta aktivnosti…ako volis ribice kao nas profesor biolog odes u akvarij a inace ako volis gledati odjecu. Imas jako puno ducana koje ja djelomice do sada nisam poznala a fantasticni suStradivarius, breshka, pull&bear i naravno zara, mango itd….hlace i traperice su im posebno povoljne i cini mi se kvalitetne
Tesko da ce samo to biti razlog za ici u Barcelonu ali ako ti se vec zaleti neki kisni dan, onda nije lose malo skrenut u cestu sa ducanima i malo gledati...
![]()
sve te radnje mozes da vidis i ako ne odes u Barcelonu![]()
Pa ja sam bila prosli tjedan na maturalcu i jedan dan smo bili u Barceloni, vrijeme je bilo super samo mislim da se sad okrenulo :/
Uglavnom i po losem vremenu imas dosta aktivnosti…ako volis ribice kao nas profesor biolog odes u akvarij a inace ako volis gledati odjecu. Imas jako puno ducana koje ja djelomice do sada nisam poznala a fantasticni suStradivarius, breshka, pull&bear i naravno zara, mango itd….hlace i traperice su im posebno povoljne i cini mi se kvalitetne
Tesko da ce samo to biti razlog za ici u Barcelonu ali ako ti se vec zaleti neki kisni dan, onda nije lose malo skrenut u cestu sa ducanima i malo gledati...
![]()
jel neko bio u barseloni u novembru ili krajem septembra? ima jedna ponuda vrlo povoljna za novembar mesec, pa me zanima kakvo je vreme i atmosfera tamo, ne bih isla ako ce kisa da pada sve vreme..![]()
ti kao da si bio u ratnoj zoni a ne u barseloni
očigledno se mnogo toga promenilo od pre 20g kad sam ja bio