BARSELONA-REAL!!!

Ovo je bre bar sigurno...pa Real ne moze da se sastavi....a tek "pojacanja"...sta reci za tim koji je doveko Cassana! :lol: Bruka! :lol:
Beckham-pozer i maneken,nikad nije bio extra klasa samo su ga naduvali,vise od proseka dok je bio mlad al sad vec ima 31.godinu
Zidane-vrhunski igrac al nekad 34 godine
Raul-ko i mnogi Spanski vrhunski igraci mlad zablisto brzo propo(Kiko,Michel,Butragueno,...)
Ronaldo-DEBELI! :lol: Njegovo vreme je proslo
Cassano-totalni promasaj
Robinho-upropastice ga sto nosi peshkire "zvezdama"
Roberto Carlos-33 godine,koristan u napadu ali za ofbranu suvise star
Mnogi Spanci u timu su isto matori:Helguera,Salgado,Guti,+ispodprosecni Spanci:Raul Bravo,Sergio Ramos(koji jeste potencijal ali je jos premlad)i Pavon.
Gravesen,JulioBaptista,Cicinho,-solidniigraci ali ne a lidere tima.

Jedino sto tu jos valja je Casillas.

Onaj sudija je djubre nevidjeno.Ono uopste nije bio penal! On je definitvno unistio Real.A R.Karlosa niko nije bio po usima da i posle 1 zutog kartona i dalje prigovara onom kretenu,majku mu pozdravim...Mrzim tako nepravedne sudije.I ajde sad neka neko kaze da sudija nece biti kriv za poraz...

kako se izvukao onaj Real...ma titula je Barsina, sta ima da se prica...samo je Motta van 3 nedelje, a za pujola ne znam, trebalo bi da se oporavi do Benfike...Kasiljasu svaka cast, a Barsa se propisno ispromasivala...

KAsiljas je stvarno bio sjajan,ali su se i ostali propisno trudili.Jos sa igracem manje...A onog sudiju necu ni da prokomentarisem.Ne mogu da nadjem toliko pokvarenu rec za njega.I posle neka mi samo neko kaze da sudije nisu krive za poraz/pobedu...Das coveku zuti zato sto je pao,van svake pameti...

potpuno se slazem!
utakmica je bila odlicna, a bila bi jos bolja da je sudija nije usr'o crvenim kartonom karlosu. ni to mu nije bilo dovoljno, pa je i poslije siljio za barsu i dao RONALDU zuti bezveze. normalno da ce real igrati bunkericu, kad su 70 min. igrali s igracem manje.
volio bih da ovi sto su srali protiv RONALDA prokomentarisu sinoc onaj njegov gol. ja samo kazem, majstor je majstor!
inace, kasiljas igrac utakmice.

Ovaj sudija je skroz upropastio mec!
Izgubio se potpuno!
Da se ne lazemo, Real je odlicno odigrao, pogotovo odbrana, sto me izuzetno cudi...
Moze Barca mnogo bolje..

ps Jel ste primetili da Roni sve vise postaje vezni, a manje spic:
Kad to kazem mislim da sve losije sutira i izvodi slobodnjake, al je zato imao par asistencija..Ko boNbona

KOWYNUXX:
kako se izvukao onaj Real...ma titula je Barsina, sta ima da se prica...samo je Motta van 3 nedelje, a za pujola ne znam, trebalo bi da se oporavi do Benfike...Kasiljasu svaka cast, a Barsa se propisno ispromasivala...
Pujol ima problema sa zutim kartonima(zato nije igrao prvi mec sa Benfikom) a danas je odmarao zbog benfike 8)
stvarno je sramota da u dream team stavis jednog Karagera ili Ferdinanda prije Dzona Terija :wink:

Ne znam sta se za njega prica, ali znam sta vidim...
Teri je postao popularan tek od nedavno i to najvise zahvaljujuci golovima koje postize
Da se razumemo, ne tvrdim ja da on nije dobar igrac
nego je Ferdinand bolji...

Terror Techa:
Ne znam sta se za njega prica, ali znam sta vidim...
Teri je postao popularan tek od nedavno i to najvise zahvaljujuci golovima koje postize
Da se razumemo, ne tvrdim ja da on nije dobar igrac
nego je Ferdinand bolji...
ne znam na osnovu cega je Teri gori sto se tice odbrane ali sigurno je da barem bolji bas zbog toga sto daje golove....
tako da je bolji i to misli skoro citav svijet i niko nece staviti Ferdinanda prije Terija u svoj tim ili repku :!: ;-)

Back