Pa barsa je mnogo jaca a i bolja ali ja navijam za real pa se iskreno nadam da ce pobediti
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tu si u pravu68Charger440:Bolje im je i da izgube od Reala nego da se neki od vaznih igraca povredi (primer Ronaldinjo).
Mis'im sa' reci...shalle87:jedino sto vam mogu reci je da cu igrati singl Partizan-C.Zvezda X-X![]()
Pujol ima problema sa zutim kartonima(zato nije igrao prvi mec sa Benfikom) a danas je odmarao zbog benfike 8)KOWYNUXX:kako se izvukao onaj Real...ma titula je Barsina, sta ima da se prica...samo je Motta van 3 nedelje, a za pujola ne znam, trebalo bi da se oporavi do Benfike...Kasiljasu svaka cast, a Barsa se propisno ispromasivala...
e pa sad ...... nije da se hvalim al dobro :-PGRIZZLY:x-x 8)
ne znam na osnovu cega je Teri gori sto se tice odbrane ali sigurno je da barem bolji bas zbog toga sto daje golove....Terror Techa:Ne znam sta se za njega prica, ali znam sta vidim...
Teri je postao popularan tek od nedavno i to najvise zahvaljujuci golovima koje postize
Da se razumemo, ne tvrdim ja da on nije dobar igrac
nego je Ferdinand bolji...