Baronisanje

Jao,kako je to...
Imam ja jednu "drugaricu" koja je veoma nadarena za laganje,pa mi prica stalno kako je bila sa nekim "extra" frajerima.I jos mi pokazuje slike,a ja se kao sva divim,i onda kao njoj u inat joj trazim da me upozna sa njim...pa sam saznala da je dva puta bila sa gancima.
Druga je ta koja laze za garderobu.Kaze ovo su mi doneli roditelji iz Austrije,kad ono,iz obliznje kineske.Nemam nista protiv Kineza,ali najgore je sto laze.I kad mi kaze da je nesto kupila u toj i toj radnji u Nemackoj,pa skonta kako je tupo gledam,kaze mi:"Sta,nije valjda da ne znas TU radnju?!" Hahaha...Luuudo...

Baronisanje to ti se sada koristi kao laganje na kvadrat...msm mozesh zakljuciti iz pricha.

E ali najbolji su taksisti kada krenu da baronishu :lol: ili tek oni likovi shto sede u kaficima kao kake su ribe povalili haha ti su mi najjaci.Al kad oni to prichaju nenervira me toliko koliko me nervira kada dodje neki drug da baronishe tako...

Sve zavisi gde se i kako baroniše.Pošto su Beograđani kilave sise(čast izuzecima)oni misle da ih mi Šumadinci baronišemo kada im pomenemo da smo za dan prešli 100km biciklom.To što se oni ne miču iz kuće ili samo prošetaju do Kalemegdana koji im je pola kilometara udaljen od kuće ne znači da su svi Srbi kilavi kao pomenuti.Ko što kaže moj drug:"Šta,mi smo odrasli na siru,kajmaku i rakiji a ko misli da ga d**amo-ko ga j*be.Mi znamo da možemo a te penale iz BG-a pusti nek' se k*rče."

Sve zavisi gde se i kako baroniše.Pošto su Beograđani kilave sise(čast izuzecima)oni misle da ih mi Šumadinci baronišemo kada im pomenemo da smo za dan prešli 100km biciklom.To što se oni ne miču iz kuće ili samo prošetaju do Kalemegdana koji im je pola kilometara udaljen od kuće ne znači da su svi Srbi kilavi kao pomenuti.Ko što kaže moj drug:"Šta,mi smo odrasli na siru,kajmaku i rakiji a ko misli da ga d**amo-ko ga j*be.Mi znamo da možemo a te penale iz BG-a pusti nek' se k*rče."

vidi,ja zhivim na zvezdari i ljudi oko mene uopshte nisu takvi,a nisu ni oni za vozdovca. mozdase to mozhe reci za one sa nbg-a,oni po ceo dan sede i bleje u komp

vidi,ja zhivim na zvezdari i ljudi oko mene uopshte nisu takvi,a nisu ni oni za vozdovca. mozdase to mozhe reci za one sa nbg-a,oni po ceo dan sede i bleje u komp

Ne, ne....:mad: Mi sa Novog ne blejimo po ceo dan u komp...
Vise bleja po bloku...:)

@tema Nikad necu zaboraviti, bili smo negde treci razred osnovne, ortakinja je stalno nesto izmisljala i pitamo je mi jednom da li je gledala neki film ( ciji smo i naslov i radnju i glumce izmislili), a ona naravno - gledala. Posle smo pola sata pricali o filmu, dok joj nismo rekli da smo sve izmislili. Ne znam sta je posle bilo, ali ovo svi pamtimo...
A sta, bili smo klinci...

moja drugarica koja voli seranove je jedno vreme prichala da je bila u shpaniji na snimanju serije i da ona ima sve njihove brojeve, i da se dopisuje sa glumcima na srpskom!!!? niko joj naravno nije verovao, ali svi se pravimo kao verujemo joj, i kazhem joj ja ''aj mi daj broj od markosa!'', a ona meni kazhe kao ''pa shta tje ti njegov broj, on ima 30 godina?''--xaxaxa.... i kao kad u seriji jedu one ''haribo'' gumene bombone, ona kazhe da im je to ona poslala....
ona je tad imala 12 godina.... aj to bi razumela mozhda za dete od 6 god, ali ovo....

E ljudi tako ja kad sam išao u prvi osnovne,pa u one nastavne listove za srpski negde na prvim stranicama je bio neki mini spomenar,i bilo pitanje omiljeni glumac- i mnogi od nas napisali Arnold Švajceneger.I tad jedan krene da se hvali- E da li ste znali da mi je on ujka? I svi mu poverovali (naravno sem mene ;) ).Opet taj isti tip,kada počeo Čips da se proizvodi,on kupio jednu kesicu u prodavnici i kaže- Hoćete li da probate,ovo moj tata proizvodi u njegovoj fabrici! (i opet mu svi poverovali sem mene) .Posle bombardovanja daklem bio sam četvrti razred,opet taj klinja kaže- Znate ko vas izbavio od bombardovanja? Pa moj tata.On je bio kod Klintona i razgovarao sa njim.Imam čak i sliku! I deca kažu- Stvarno!? I rekoše- Učiteljice,učiteljice Nikolin tata nas spasao od daljeg bombardovanja! I učiteljica na to- Lepo,lepo...Bravo Nikola!

Znači, neka deca počinju hronično da lažu od malih nogu... Nisu još ni zinuli, a već lažu.
dry.gif

Decko koji je talentovan za gitaru koliko i ja,
(dakle zna perfektno da odsvira na kraj sela zuta kuca i natuca hej slovene prica...)
prica:"E kad sam ja bio na letovanju u Engleskoj,
kupio sam orginal ibaneza 1800evrica,
donesem ga kuci i pocnem da sviram sve extra...
Uhvatim ja neku pesmu od mejdena da odsviram,
jako teska stvar,
i sve na zadnjoj noti pogresim...
I onda pocnem da se nerviram i tako se ubijem od alkohola,
i sto puta zaredom sviram tu pesmu i uspem nekako...
Ja odusevljen, a'e jos jednom da ponovim sve to,
kad opet pogresim na kraju,
ja se toliko iznerviram i uzmem i razlupam onu gitaru od zemlju...
I onda krenem mrtav pijan, ali mrtav pijan u grad,
i naletim na ortaka u dzipu kaze smor mu,
ako imam vutre da idemo negde da se naduvamo,
ja se setim imam nesto malo u dzepu i tako se mi razvalimo,
ali razvalimo,
pokupimo neke ribe i odemo na koncert neki,
i tamo se napijemo, ali napijemo do kraja ne mozemo da potrefimo nas dzip...
Upalimo odemo, ispalimo one ribe,
i dozivimo saobracajku,
drug pao u komu ,
a mene murija posalje nazad u Srbiju...
Sad cekam poziv za sudjenje...

samo cu reci WTF..?

a zasto se vi toliko nervirate ako znate da lazu,ja takvima odmah pocnem da se smijem u lice i onda se oni totalno izgube u svojoj prici,pa smanjuju dogadjaje,pricaju sve realnije i realnije dok na kraju ne kazu ''ma nije bitno'' i nadju nekog drugog....mnogo pogled utice na ljude;)

Back