BARIKADE I O BARIKADAMA NA K I M, DEŠAVANJA I KOMENTARI

Da li je Tadić izdao nacionalne i državne interese na KiM

• Da

glasova: 44 80,0%
  • Ne

glasova: 10 18,2%
  • Možda

glasova: 0 0,0%
  • Ne znam

glasova: 1 1,8%

• Ukupno glasova
    55
  • Anketa je zatvorena .

Komunistkinja

Buduća legenda
Poruka
48.824
BAJKERI STALI NA BARIKADE NA SEVERU KOSOVA

Autor: Agencija TANJUG

2057644.jpg

KOSOVSKA MITROVICA - Oko pedesatak motociklista doputovalo je popodne u severni deo Kosovske Mitrovice kako bi pružili podršku građanima na barikadama.
Predsednik "Harlej Dejvidson kluba" Milić Radević rekao je novinarima da će se bajkeri pridružiti Srbima na barikadama na glavnom ibarskom mostu u Kosovskoj Mitrovici i u mestu Rudare, na teritorioji ospstine Zvečan.
Bajkeri su i ranije, u okviru "Bajk-rok misije" dolazili na sever Kosova i Metohije, kako bi iskazali solidarnost sa građanima.

Ето бар ће неко сутра да брани Србе од НАТО фашиста

Они су недавно били у ноћним вуковима са Путином у Русији

I sta? Da sam slucajno video Putina kad je bio u poseti Beogradu - jel bi to znacilo da ja imam njegovu licnu i punu podrsku da uradim bilo sta, a za 'vise ciljeve'? :roll:

Uostalom, krajnja je ironija da se americki motocikli suprotstavljaju americkoj borbenoj opremi i vozilima...

I sta? Da sam slucajno video Putina kad je bio u poseti Beogradu - jel bi to znacilo da ja imam njegovu licnu i punu podrsku da uradim bilo sta, a za 'vise ciljeve'? :roll:

Uostalom, krajnja je ironija da se americki motocikli suprotstavljaju americkoj borbenoj opremi i vozilima...

Неће бити на мотоциклу него ће телом да бране Србију

Pa smesno je da nisu Putinovi nego srpski, dosla grupa lepih,mladih,obesnih da proseta svoje Harley Davidson motore,
ali su svi iz Srbije.Jedna takva lepa zezalica kosta i 20.000 evra. Moze im se.

zasto ti toliko mrzis Srbe i pljujes nas i vredjas?

Sta trazis ovde zasto nisi na nekom antisrpskom forumu ?

Za tvoju informaciju imas motore da kupis vec od 2-3000 evra

ne voze svi harli dejvisone a i harli dejvisona mozes kupiti vec od 5000 evra

a i da voze sta to tebe briga nisu ih kao tvoj Tadic narodnim parama kupili nego svojim! :rtfm:

Тема је правилно постављена. Коме се не свиђа, може да је прескочи...мислим да то не би требао да буде превелики проблем.
Критика овог догађаја је добродошла, спам и провокација су против правилника.

Што се теме тиче. Не ваља што нико одавде не иде а кад неко оде онда је гибаничар, шабан или лопов.

Očekivano od strane večitih srbomrzaca. Na forumu stalno pene kako svi pričaju, a niko ne ide na Kosovo. Kad neko ode na Kosovo pene zašto je otišao, izmišljaju razne uvrede, podsmevaju se i rugaju. PU!

:think:
Vidim da ovde mnogi maše poentu sprdačine sa gospođicom Komunisticom.
Prosipanje propagande, bombastični naslovi samo umanjuju čin ovih momaka, koji za razliku od mnogih nas imaju mooda.

Poslednja izmena od moderatora:
Тема је правилно постављена. Коме се не свиђа, може да је прескочи...мислим да то не би требао да буде превелики проблем.
Критика овог догађаја је добродошла, спам и провокација су против правилника.

Што се теме тиче. Не ваља што нико одавде не иде а кад неко оде онда је гибаничар, шабан или лопов.

Ako je pravilno postavljena, zašto joj je promenjen naziv?:think:

Back