- Poruka
- 392.255
Jedva cekam da veceras pobijedi Mareja .
Ucutka novinare i publiku .
Ode iz Londona ziv i zdrav .
Takodje i pokaze englezima jos jednom ko je najbolji na svetu
sve najbolje mu zelim i navijam za Noleta
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jedva cekam da veceras pobijedi Mareja .
Ucutka novinare i publiku .
Ode iz Londona ziv i zdrav .
Наравно да бих био радоснији да је Новак победио, али имам довољно разума да кажем да је Енди у овом мечу био бољи и да упутим честитике на игри и титули.
Али ми нису јасни они који не навијају за Ендија, Федерера или било ког другог зато што су добри играчи и подржавају их због тога, већ навијају против Новака јер га мрзе па играо он макар и са ђаволом.
То је заправо навијање да победе сопствена мржња и сујета
![]()
- - - - - - - - - -
On je sada ljuta zbog tvog odgovora.![]()
Наравно да бих био радоснији да је Новак победио, али имам довољно разума да кажем да је Енди у овом мечу био бољи и да упутим честитике на игри и титули.
Али ми нису јасни они који не навијају за Ендија, Федерера или било ког другог зато што су добри играчи и подржавају их због тога, већ навијају против Новака јер га мрзе па играо он макар и са ђаволом.
Nikoga ne mrzim i nisam sujetna. Znam za koga navijam i zašto.
Pre 7-8 meseci sam sve ovo što se događa sa Đokovićem rekla Duletu25, nije mi verovao, i tada smo se, u pp-u složili da se ne slažemo.
Niti je on meni rekao da ja sam puna mržnja niti ja njemu da je slep kod očiju.