Barclays ATP World Tour Finals - 2016

Наравно да бих био радоснији да је Новак победио, али имам довољно разума да кажем да је Енди у овом мечу био бољи и да упутим честитике на игри и титули.

Али ми нису јасни они који не навијају за Ендија, Федерера или било ког другог зато што су добри играчи и подржавају их због тога, већ навијају против Новака јер га мрзе па играо он макар и са ђаволом.

То је заправо навијање да победе сопствена мржња и сујета

9358980effa2473d8839f2045c469c86.png

- - - - - - - - - -

Наравно да бих био радоснији да је Новак победио, али имам довољно разума да кажем да је Енди у овом мечу био бољи и да упутим честитике на игри и титули.

Али ми нису јасни они који не навијају за Ендија, Федерера или било ког другог зато што су добри играчи и подржавају их због тога, већ навијају против Новака јер га мрзе па играо он макар и са ђаволом.

On je sada ljuta zbog tvog odgovora. :sad2:

Nikoga ne mrzim i nisam sujetna. Znam za koga navijam i zašto.
Pre 7-8 meseci sam sve ovo što se događa sa Đokovićem rekla Duletu25, nije mi verovao, i tada smo se, u pp-u složili da se ne slažemo.
Niti je on meni rekao da ja sam puna mržnja niti ja njemu da je slep kod očiju.

Mec je bio katastrofa...NOLE nije bio N od sebe...a Marej je jedva hodao.
Ono sto je juce presudilo u mecu su bile NOLETOVE greske.

NOLE nije bio los...ali je pravio gresku za greskom.

- - - - - - - - - -

Nikoga ne mrzim i nisam sujetna. Znam za koga navijam i zašto.
Pre 7-8 meseci sam sve ovo što se događa sa Đokovićem rekla Duletu25, nije mi verovao, i tada smo se, u pp-u složili da se ne slažemo.
Niti je on meni rekao da ja sam puna mržnja niti ja njemu da je slep kod očiju.

Shvatam ja tvoje nezadovoljstvo, ali ne moras nam bar prosipati pricu kako si realna.

Poslednja izmena od moderatora:
I ova godina je privedena kraju.
Veoma turbulentna i sve drugo osim monotona...pocetkom godine dominacijom najboljeg u istoriji, do kraja godine i dominacije novoga broja jedan.
Sezona je definitivno zavrsena krunom karijere i fundamentom duboko usadjenim u prvo mjesto novoga sampiona...

andy-murray-triumphiert-bei-den-atp-finals-in-london-.jpg

Iako je mec bio veoma los...ipak...od dva veoma dobra igraca koja su se predstavila u veoma losem izdanju, jedan je bio bolji...na nasu zalost.

CESTITKE ENDIJU...!!!

- - - - - - - - - -

...moze...

12674849,mDo3q6ODgKKK4zBMObrh_t5jP6tZ2iyRpu1Q9jgikUA=.jpg

Пошто се турнир завршио, да направимо само мали резултатски резиме одиграних мечева:

13.11 су одиграни мечеви

Ђоковић - Тим 2:1
Раонић - Монфис 2:0

14.11 су одиграни мечеви

Вавринка - Нишикори 2:0
Мареј - Ћилић 2:0

15.11 су одиграни мечеви

Монфис - Тим 1:2
Ђоковић - Раонић 2:0

16.11 су одиграни мечеви

Мареј - Нишикори 2:1
Вавринка - Ћилић 2:1