Barbi stil :)

mala vestica

Aktivan član
Poruka
1.671
Znate li na koji stil mislim? :))...Ovo je za one djevojke koje vole rozu boju,uske farmerice,visoke stikle,itd...volite taj stil?Ovo je za ljubitelje rozih,pufnastih,slatkih,girlie stvarcica,i takve garderobe(ako ovdje ima takvih) :) ....jos ako stavite slicice,jos bolje...:heart:

neshto ne volim tu baby roze boju, podseca me na neko prenemaganje, nemam pojma zashto:think:
ni barbie stil. sve mi je to nekako too much
nemoj me shvatiti pogreshno, volim i ja shljokice ponekad, ali u razumnoj meri:lol:
i ne u roze boji:)
to mi je nekako bash za devojchice, a to je negde do 10-12godina max
mada volim pink, ali bash ono vrishti pink-ciklama:zaljubljena:
ali ne cela da budem ko shecerna vuna il cvet neki:mrgreen:

neshto ne volim tu baby roze boju, podseca me na neko prenemaganje, nemam pojma zashto:think:
ni barbie stil. sve mi je to nekako too much
nemoj me shvatiti pogreshno, volim i ja shljokice ponekad, ali u razumnoj meri:lol:
i ne u roze boji:)
to mi je nekako bash za devojchice, a to je negde do 10-12godina max
mada volim pink, ali bash ono vrishti pink-ciklama:zaljubljena:
ali ne cela da budem ko shecerna vuna il cvet neki:mrgreen:

Ja bas volim i rozu,ali posto sam crnka nekako mi bolje stoji ta vristi pink ciklama boja :) ,pa je i vise nosim...Ranije sam bas bila opsjednuta sa rozom bojom,sve mi je bilo u rozoj,ali sada je vec to mnogo,mnogo manje :),iako mi je roza boja i dalje najljepsa manje je oblacim :)...A,mene roza boja podsjeca na djetinjstvo,posmatranje svijeta sa veselije strane,vedrije pa je mozda zbog toga i volim....

Previše roze mi budi agresivnost.
Da me neko osudi na onu sobu gore sa onim krevetom, postala bih teški psihopata za dve nedelje.
Daklem, roze samo u detaljima.

A Barbie stil uopšte....osim tog rozog imeprativa, užasno me odbija ta ideja da izgledam kao kopija lutke. Što reče neko, izveštačenost kao prvi utisak :confused:

Previše roze mi budi agresivnost.
Da me neko osudi na onu sobu gore sa onim krevetom, postala bih teški psihopata za dve nedelje.
Daklem, roze samo u detaljima.

A Barbie stil uopšte....osim tog rozog imeprativa, užasno me odbija ta ideja da izgledam kao kopija lutke. Što reče neko, izveštačenost kao prvi utisak :confused:

A,meni je soba roza.. :)))...ma,to sve zavisi od ukusa ljudi,toga sta vole,a sta ne ... :))...aa,ja bas volim to barbie,ruzicasto...

Back