baratanje...

a sto ti imas tu bolesnu zelju da otvaras glupe i nebulozne teme???????......koja je smisao i svrha tvojih tema kada ih vecina ignorise i ne uzima u njima nikakvo aktivno ucesce ili samo pise neke gluposti i nebuloze????? :bljak:

a sto ti imas tu bolesnu zelju da otvaras glupe i nebulozne teme???????......koja je smisao i svrha tvojih tema kada ih vecina ignorise i ne uzima u njima nikakvo aktivno ucesce ili samo pise neke gluposti i nebuloze????? :bljak:

pa shto bolesna zhelja :sad:...
kad me neshto zainteresuje, ja otvorim temu...
eno zhena napisala da me interesuje ko je kolko elokventan...i kakav je sad tu problem...:I

aj dobro...evo samo da bi tebi udovoljio jer te poshtujem, mozhe lock...:(

na tri komuniciram i još tri mogu da razumem toliko da povežem smisao, što reče baba...
malo talenta za jezike i godine učenja, muzika, filmovi, knjige...
sin je, srećom, nasledio moj talenat, a kad je bio mali nikad mu nisam puštala sinhronizovane crtaće, nego originale pa mu čitala prevod, zato mu je sad izgovor perfektan i filmove gleda bez prevoda
mislim da je jedna od dobrih strana igrica i interneta i to što pospešuje znanje stranih jezika

Govorim dva jezika, nemacki i engleski. Njih sam zavrsila privatno i polozila testove (koji su inace zastareli:lol:). Uz njih koristim spanski i italijanski (po mojoj oceni to je neki srednji nivo, citanje, pisanje, komunikacija uz zastajkivanje, kad mogu da izrazim kad ne i tako dalje). Nemam u planu nove da uvodim, dogodine bih volela da ponovim testove za ova dva, oni su mi najvazniji, sve ostalo je gratis raspevavanje:lol:

Govorim dva jezika, nemacki i engleski. Njih sam zavrsila privatno i polozila testove (koji su inace zastareli:lol:). Uz njih koristim spanski i italijanski (po mojoj oceni to je neki srednji nivo, citanje, pisanje, komunikacija uz zastajkivanje, kad mogu da izrazim kad ne i tako dalje). Nemam u planu nove da uvodim, dogodine bih volela da ponovim testove za ova dva, oni su mi najvazniji, sve ostalo je gratis raspevavanje:lol:
Jel se ti to preporucujes za udaju ? Ako je tako onda bih ja tebe testirao jel znas da pravis sarmu i pitu sa sirom .
Ako znas , racunam ti kao da si polozila testove iz njemackog i engleskog .:)

Језик је сасатвни део мог посла....Руски свакога дана од како се пробудим док не заспим...енглески када не знам неку руску реч а рус зна енглески...онда причам помешано руско енглеско српску варијанту руског језика

Back