Дон
Buduća legenda
- Poruka
- 29.456
Interesantno je da svi ovde stavljaju akcenat nato da je Obama crnac, a niko ne pominje i da je musliman (Barak Huseina Obama). Meni je mnogo interesantnije što bi mogao jedan O(s)ama da dođe na čelo USA.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nije prekrstio se ,on je protestant bas kao i Nemanja Kusturica di ces veceg pravoslavca od njegaInteresantno je da svi ovde stavljaju akcenat nato da je Obama crnac, a niko ne pominje i da je musliman (Barak Huseina Obama). Meni je mnogo interesantnije što bi mogao jedan O(s)ama da dođe na čelo USA.
nije prekrstio se ,on je protestant bas kao i Nemanja Kusturica di ces veceg pravoslavca od njega![]()
ne lupaj , uostalom Iranci isto prizeljkuju da on pobedi jer je najavio razgovore sa Ahmadinedzadom za razliku od Mekejna koji bi ih najradije zbrisao sa lica zemlje .Jel'? Nisam znao da se Osama prekrstio.
Verovatno mu sledi osuda na smrt od iranskog ajatolaha, što je izdao islam i stao na čelo "velikog sotone", kako Iranci zovu USA.
Po Kur'anu, svaki musliman koji napusti islam osuđen je na smrt.
ne lupaj , uostalom Iranci isto prizeljkuju da on pobedi jer je najavio razgovore sa Ahmadinedzadom za razliku od Mekejna koji bi ih najradije zbrisao sa lica zemlje .
AIPAC rules
![]()
Interesantno je da svi ovde stavljaju akcenat nato da je Obama crnac, a niko ne pominje i da je musliman (Barak Huseina Obama). Meni je mnogo interesantnije što bi mogao jedan O(s)ama da dođe na čelo USA.
http://www.vesti.rs/exit/OBAMA-NA-METI.html
meni je ovo zanimljivo, kazu da je rekorder medju svim izabranim predsednicima po broju dobijenih pretnji... najstroze mere se preduzimaju za inauguraciju na kojoj se ocekuje i do 4 miliona ljudi; cuvaju ga najveci profesionalci na planeti, kazu i da sada dobija pretnje da ce zavrsiti kao Dzon i Bobi Kenedi... definitivno nije lak njegov zivot
![]()
Obama medju svojim cuvarima