Droid
Legenda
- Poruka
- 51.843
Velika zavera crnaca nad planetom !! POSTOJE TVRDNJE DA JE OBAMA CRNAC !!! To je jos jedan dokaz da je teorija "ciste bele rase" ispravna. Hahahaha
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Stvarno ne razumem šta vas boli q šta je on i od kojih je
I đe mu je selo![]()
A sta si ti po majci? Da li je sramota biti Jevrejin? Pre bih rekla da je sramota biti rasista.
Kakve veze ima sto je Jevrejin po majci?!!
Ja hocu da priblizim Obamu obicnom srpskom glasacu, da ga predstavim kao ljudsko bice, ne kao crnca ili muslimana, kako su ga ovde mnogi dozivljavali, vec kao ljudsko bice koje ima baku i deku koji ga vole, placu i ljube se sa njim kad ga vide, a ne kao monstruma koji ce gurnuti Ameriku u nove krvave pohode zarad interesa jedne male skupine gangstera. Evo, gledam ga, bolji je od Klintona i Busha zajedno, prava je dobrica koja ce konacno uneti promene u americku spoljnu politiku i staviti tacku na ratove ( tako je obecao u kampanji a i kabinet mu je prepun miroljubivih i dobrocudnih likova )
Zato nemoj mene da prozivas, moje su namere casne i postene...
A koji političar nije "ljudsko bice koje ima baku i deku koji ga vole, placu i ljube se sa njim kad ga vide........"?
Lično nemam ništa protiv izbora Obame za predsednika Amerike, čak mi je simpatičan, ali ovo nisu dokazi da će voditi miroljubivu politiku, da neće biti ratova koje će izazivati Amerika da bi mogla da prodaje nagomilano oružje, da bi širila svoj uticaj u svetu po svaku cenu i da ne nabrajam dalje, svi znamo sve o američkoj spoljnoj politici. Ako ništa drugo, osetili smo na svojoj koži.
Како није па Чеду ни рођена мајка не може да гледа, а тек баба и деда... Ово је суштина, америчка политика се мења, а млади Барак биће носилац тих историјских промена. Живео Барак афројевреј!
Nisam znala da si tako blizak sa Čedom i njegovom porodicom.
Dragi forumasi, imam pouzdane informacije da Obama nije slucajno izabran za predsednikaMozda neki od vas zele da saznaju otkud crnom predsedniku toliko poverenja ukazuju Jevreji koji su cinili okosnicu njegove kampanje i koji su ga gurali do pobede, a ovaj od svog kabineta napravio kneset?
Evo vam odgovora:
Is Obama's mother Jewish?
This article in Judicial Inc makes it seem so. If those really are his grandparents that are shown there they definately look Jewish, & his mother looks pretty Jewish. If so, that would mean that Obama is a Jew under Jewish law. Could this be a reason why he's been selected to be the Democratic nominee & from the looks of things probably the president in '08? & if it is true, why has this information evaded the attention of even the anti-Zionist movement?
This article from the Huffington Post is also interesting. It refers to Obama as the 'first Jewish president' seemingly in jest, but then a person makes a remark in the comments section asking if Obama actually could be refered to as Jewish since his mother is of Jewish lineage.
http://www.wakeupfromyourslumber.com/node/7156
I jos jedan koristan clanak:
THE JEWISH HISTORY OF BARACK OBAMA'S HOUSE
http://chicagojewishnews.com/story.htm?sid=1&id=252515
Видим, имао су тешку ноћ, латин!
није теби лако!
Склоност ка заверама, је склоност плитких и ограничених људи!
Једина завера, је завера ђавола да уништи људе!
А шта ако су Јевреји ђавође душе на земљи?![]()
Is Obama's mother Jewish?
A kako to Jevreji "izgledaju" ? i kad mi objasnis kako "izgledaju" Jevreji, da li to znaci da je ta osoba Jevrej samo zato sto tako "izgleda"
p.s. Ceo zivot ide u crkvu sa planom da zavara Titusa i istomisljenike o svom Jevrejskom poreklu![]()
![]()
А шта су Јевреји Хришћани?
Шта су Апостоли, Богородица, и Православни Светитељи из првих година Хришћанства!
де човече, размишљај главом,
ђаво је човекомрзац, имаш илумината и сатаниста, Јевреја, Срба, Руса, Чечена, Американаца, Британаца итд....па знаш да секти имаш више у Русији и Србији него јеретичкој Пољској...
Колико абортуса има у Србији и Русији, колико у Шпанији?
Па ко су ти људи, који врше абортусе, сатанисти, ђавоље слуге!
Или су сви доктори Јевреји!!!
Смешни се више, од мржње, нећете да видите правог непријатеља, илуминате, масоне , секташе и сатанисте!
Dragi forumasi, imam pouzdane informacije da Obama nije slucajno izabran za predsednikaMozda neki od vas zele da saznaju otkud crnom predsedniku toliko poverenja ukazuju Jevreji koji su cinili okosnicu njegove kampanje i koji su ga gurali do pobede, a ovaj od svog kabineta napravio kneset?
[]