MARKOVIC_MILINKO
Zainteresovan član
- Poruka
- 128
Ima li Barajevaca ovde.Ajde zemljaci javite se pa da gucnemo po sljivu i zamezimo malo domace slaninice...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisam iz Barajeva ali moj hor ce da gostuje u nedelju 22.Juna na festivalu horova tu u Barajevu. Eto prilike da vidim to mesto. Pozdrav.
Pa dobro OK,nego htedoh ti reći samo,varošica mala je upitanju,prigradsko naselje/opština Beograda...to ti je to@Whitesnake
Pa dobro nema veze necemo se tamo puno zadrzavati. Ni moje mesto nije bogzna sta.
Eto bili smo. Lepo je bilo. Imaju lepu crkvu. U crkvi se i odrzavao festival odmah posle liturgije.Bio je i Vladika Sumadijski Jovan. Malo je mesto ali lepo. Eto to su moji utisci. Pozdrav.
Iz Smederevske Palanke. I nisam ti ja brat! Hocu reci, mogu da ti budem jedino sestra![]()
Ima li Barajevaca ovde.Ajde zemljaci javite se pa da gucnemo po sljivu i zamezimo malo domace slaninice...
Aj dobro a sta da pricamo.Mozda za pocetak da predlozimo neke (lokal)teme
Evo na primer o Šiljakovcu možemo da pričamo ... Tamo ima jedna kafana![]()
Evo na primer o Šiljakovcu možemo da pričamo ... Tamo ima jedna kafana![]()
4 vetra na Ibarskoj?
Baš ta...Si svraćao !?
Jesam naravno,to je popularno mesto medju kamiondzijama,dobra a jeftina klopa...
Nisam iz Barajeva ali imam rođaku tamo i druga fudbalera. Fino mestašce a ima i knjaževčana tamo!
barajevo=bogu iza tregera...
Cuo sam i za Bracu,ali nisam znao da je to bivsi gazda 4 vetra![]()
Ne zalost...
A jedina kafana koja je dobra kao shto su nekad bila 4.Vetra je "Kod Kala" isto se nalazi na Ibarskoj Magistrali u mestu Stepojevac,nedaleko od Brace ... jeftin roshtilj strashno !!!