U Hrvatskoj nisam bila .U Hrvatskoj ima, bio sam i video
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U Hrvatskoj nisam bila .U Hrvatskoj ima, bio sam i video
Idu izboriStrucnjaci. Privid da se donose zakoni, da se nesto radi, iako je neizvodljivo, niti ima ko da sprovede. Nema nista od toga, ali kad zatreba drzavi para, lako potegnu zakon da naplate kazne po pijacama.
Kao sto kola starija od 15 god moraju na tehnicki svakih 6 meseci.. To niko ne postuje, znaci to je fiktivno samo. Opustite se ljudiStrucnjaci. Privid da se donose zakoni, da se nesto radi, iako je neizvodljivo, niti ima ko da sprovede. Nema nista od toga, ali kad zatreba drzavi para, lako potegnu zakon da naplate kazne po pijacama.
Pusti botovanje za SNS , ukljuci mozak malo.Kao sto kola starija od 15 god moraju na tehnicki svakih 6 meseci.. To niko ne postuje, znaci to je fiktivno samo. Opustite se ljudi
Budi ti opusten u kolima od 15 leta i viseKao sto kola starija od 15 god moraju na tehnicki svakih 6 meseci.. To niko ne postuje, znaci to je fiktivno samo. Opustite se ljudi
Meni je auto 2006 godisteBudi ti opusten u kolima od 15 leta i vise
. Plasis se cim procitas neku vest..Ubijanje pijace , hebes pijacu ako ne mogu da se cenkam ... imam tako par baba od kojih kupujem domace i sveze i uvek mi daju vise ili me jednostavno caste.
Ja ponekad ostavim vise , dobar utisak je bitan.
To je pijaca , oni hoce i to da uniste.
Idioti.
Kad sve ukodiraju.Onda cip u nas i onda pa paUbijanje pijace , hebes pijacu ako ne mogu da se cenkam ... imam tako par baba od kojih kupujem domace i sveze i uvek mi daju vise ili me jednostavno caste.
Ja ponekad ostavim vise , dobar utisak je bitan.
To je pijaca , oni hoce i to da uniste.
Idioti.
to nije vest, vec zakon koji vazi od 31 januara ove godine. Plasis se cim procitas neku vest..
Pa vazi ali se nece primenjivati kao ni pola zakona. Pa ja necu vakcinisati decu a to je protiv zakona, a necu ni kaznu platiti jer se ne primenjuje ostro u praksi...to nije vest, vec zakon koji vazi od 31 januara ove godine![]()
A ti Nina bi mogla da ne editujes i ne brises sta god napisem. Ukidas mi pravo slobodnog izrazavanja, nisam psovaoto nije vest, vec zakon koji vazi od 31 januara ove godine![]()
mogla bihA ti Nina bi mogla da ne editujes i ne brises sta god napisem. Ukidas mi pravo slobodnog izrazavanja, nisam psovao
Og je i toku...i, je l zaživelo na pijacama?to nije vest, vec zakon koji vazi od 31 januara ove godine![]()