„Bapske gaće” su ponovo u modi

Babske gace

• da, juhu konachno i za mene ima gatjica

• oh ne, ne, tange su moj zhivot

• nikad za nikad necu pratim trend

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
nekada davno sam nosila gace za koje sam mislila da ce se svideti muskarcu koji ce mi ih skinuti
vec dugo nosim gace koje se svidjaju meni, i to dok sam u njima
znaci -100% pamuk, jednostavan kroj, da nije za tinejdzerku, a ni za babu u starackom domu, zeleno, braon, crno i belo, kvalitetno - da traje godinama, a lepo samo toliko da me nije sramota da me skine hitna pomoc ako capnem na ulici
i sto je najinteresantnije -vecini muskaraca zaista nije (toliko) bitno u sta nam je uvijena maca

nekada davno sam nosila gace za koje sam mislila da ce se svideti muskarcu koji ce mi ih skinuti
vec dugo nosim gace koje se svidjaju meni, i to dok sam u njima
znaci -100% pamuk, jednostavan kroj, da nije za tinejdzerku, a ni za babu u starackom domu, zeleno, braon, crno i belo, kvalitetno - da traje godinama, a lepo samo toliko da me nije sramota da me skine hitna pomoc ako capnem na ulici
i sto je najinteresantnije -vecini muskaraca zaista nije (toliko) bitno u sta nam je uvijena maca

Neka me nazovu konzervativnom tetkom ali tange mrzim da nosim, posedujem svega par komaTa i to za nošenje na 5min. Volim lep veš, pamučni, čipkast, svilen, satenski, ali da udobnost bude u ravni sa estetikom. Kad vidim veš u Njujorkeru od veštačkog materijala, naježim se. Bolje Arilje gaće od čistog pamuka za 200din nego onaj njihov bofl za 1000. Pomenute bapske gaće sam poslednji put videla na haubi u Bulevaru 98' i od tada nigde. Postoje steznici koji idu preko pupka i do ispod grudi ali mislim da Dee nije mislio na njih.

1zgxcgz.jpg

Back