Banovo brdo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

little smile

Primećen član
Poruka
517
Ne znam da li tema vec postoji (citala sam samo neke postove na temi o najlepsem delu grada i vidim da se tamo spominje), ali me interesuje koje su po vama pozitivne, a koje negativne strane Banovog brda i koji deo vam je najlepsi? Jednom recju, kako biste ga opisali?
Ne zivim u tom delu, ali kada me neko pita gde bih zivela da ne zivim ovde gde sam sada, ja uvek odgovorim na Banovom brdu, pa sam bas iz tog razloga dosla na ideju da cujem komentare nekih drugih ljudi koji ili zive tamo ili u nekom drugom delu grada.

Hvala svima!

Pa i moj komentar je da je kao jedan mali grad, iako je u Beogradu, jer imas sve sto ti je potrebno, povezan je sa ostalim delovima grada, brzo se stigne i do centra, a najvise mi se dopada sto je blizu Kosutnjak :wink:

ono sto volim je: sto mi je sve na pljucometar!
a posebno sto je zaista kao mali grad.dogodi se da prodje i po mesec dana da ne odem do centra Beograda! nemam potrebe.
imamo divan parkic,u samom centru naselja.sa svim mogucim "pomagalima" za decu...imamo i mcDonalds,Dom zdravlja,dva dobra biskopa...gomilu raznih butika i radnji....imamo Adu,Kosutnjak...imamo i hipodrom...uglavnom se zivi u kucama,tako da se i skoro svi poznajemo,sto mi je bas lepo...cini mi se da je to "dobro jutro komsija" apsolutno izumrlo...kada odem na pijacu,uvek sretnem neku komsinicu,koja je zapravo baka neke moje drugarice...i slatko se istorocemo :wink: imamo svoje baste,prave oaze u jednom velikom gradu!
imamo 3 srednje skole,i 4 osnovne...
ma super je banovac.
nikada se ne bih odselila odavde.bas volim ČUKARICU :wink:

xpajamacax:
imamo divan parkic,u samom centru naselja
To je onaj park sto izlazi i na Pozesku ulicu?

xpajamacax:
dva dobra biskopa...
Znam za 'Rodu', a drugi je ... :?:

xpajamacax:
uglavnom se zivi u kucama
Ovo je bas lepo cuti, ali me interesuje (ako si obavestena) kako se krecu cene stanova po m2 i sl.?

xpajamacax:
nikada se ne bih odselila odavde. bas volim ČUKARICU :wink:
Hvala puno na potpunom odgovoru :wink:

evo odgovora
1.jeste,taj parkic
2.Šumadija
3.kvadrat se krece od 1000 do 1500 jura...tako sam cula i zgranula se!
madaaaaa...vredi
a170.gif

sumadija i nije nesto, ali je roda :D :D :D :D .

parkic je fanta, fanta, fantastican, cak i za starije-mi se uvek okupljamo u parku, ili vozimo bicikle.

najvise mi se svidja deo iznad parka.

a ne volim onaj zadnji deo pozeske, iza skretanja u blagoja parovica.

p.s.imamo adu :D

Banovo je jedan od retkih delova BG-a u kom bih mogao da ostnem da zivim :D
U prvoj faxa sam povremeno bio u stanu na Banovom, a devojka je jedno vreme stanovala u Pozeskoj i obozavao sam da idem do nje pa da se setamo po parku pa do Kosutnjaka i dole ka padini :D
Voleo bih da imam kucu u Ljeskoj ulici...
Banovo ima i VOX :D

@kalliope....kada sam pomenula sumadiju,imala sam razlog da ga stavim kao ok bioskop.jer,mozda neznas kako je nekada izgledao :P
i da i ja ne volim,bivsu okretnicu 2trojke...ali to je stariji deo od tzv.centra,gde je pijaca i nesrecni betex.
@introitus :wink: e,zar VOX jos existira? i jel opet Buda drzi? :arrow:

kalliope:
znam da je pre kol'ko vec godinica roda bila krs, a sumadija naj.
ma roda nije postojala!
tek tamo negde posle bombardovanja!
a shumadiju su renovirali pre neku godinu....a do tada ...
e bre! na celu cukaricu isla samo shumadija :shock:
joooj al je bilo veselo! :roll:

ja se kroz maglu secam kako smo sa skolom isli u rodu koja je tad imala samo jednu salu.

pa je onda neko vreme bilo renoviranje, i sad je :D :D :D . bas danas idem da gledam fokerove.

p.s.meni je najjaca ulica ljeska, i kraljice katarine.

pozeska je mnogo bucna, bre. mada je zgodno sto je sve tu.

ajaoj, ja bih da zivim tacno pored meka :P

kalliope:
pozeska je mnogo bucna, bre. mada je zgodno sto je sve tu.
Pozeska jeste najbucnija, s obzirom da ni sama ne znam koji sve prevoz ne funkcionise u njoj :D... To sto je sve u toj ulici ne znaci da predstavlja neki problem ako zivis i u nekoj sporednoj :wink:... Za cas stignes do glavne ulice, a opet nisi u najzagadjenijem delu Banovog brda. Mislim da bih radije zivela u nekoj sporednoj, mirnijoj ulici, nego glavnoj, ali svako po svom izboru :D

november child:
he,he koliko brdjana.. :wink: svet je mali..
BB ima i bazene i fax i stadion.. uz spomenuto :)
a Vox malo radi, malo ne radi, poslednji put kad sam proshla neki se vesh sushio pred vratima..
pa to sam i ja videla...zato sam se pitala zar radi..
inace nikad ljeska...mnogo je prometna,prljava i nekako socijalna...sorry :?

november child:
he,he koliko brdjana.. :wink: svet je mali..
BB ima i bazene i fax i stadion.. uz spomenuto :)
a Vox malo radi, malo ne radi, poslednji put kad sam proshla neki se vesh sushio pred vratima..
ja sam 25 godina ziveo na kosutnjaku kod bazena(matorci su mi i danas tu).sada sam na vracaru

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back