spavach
Poznat
- Poruka
- 9.059
kontaktiraj administratora/icu za dodatne informacije..

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ima sigurno.Svima nama nekada kvrcne nesto.A ima i starijih koji ponekad popiju ban!![]()
Nema sta da ode, 99.99% stanovnistva nemaju staticku ip adresu, dovoljno je samo da resetujes ruter.Probaj sa druge IP adrese da odeš, ako si banovan na kompu, probaj sa telefona ako imaš net na njemu, ili obrnuto.
Nema sta da ode, 99.99% stanovnistva nemaju staticku ip adresu, dovoljno je samo da resetujes ruter.
To je jako cudno, koji ti je provajder? Tesko da ce iko od provajdera dati staticku adresu,na mts-u i vip kucnom internetu nije (ali moze da se kupi)Ja sam baš skoro resetovala ruter i ostala mi ista adresa, baš sam proveravala odmah posle toga.
Nije čudno! Kratkotrajni reset ti može dati ISTU adresu jer je ona ostala slobodna nakon početka reseta, a u tih par sekundi nije dodeljena drugom....To je jako cudno, koji ti je provajder? Tesko da ce iko od provajdera dati staticku adresu,na mts-u i vip kucnom internetu nije (ali moze da se kupi)
Lako se provali i radi 'početničke' greške mnogih banovanih koji 'odmah' nakon banovanja idu otvarati novi nalog! Čak i ako si dobio drugu IP adresu, lako te 'pročitaju' preko globalne adrese tvoga provajdera.....upravo to..nalog se banuje..mozes jedino dupli otvoriti, al se lako provali po pisanju..sto znaci otvoris dupli i jednom u godinu dana napises nesto..
Njeno pravo ime je Rozalinda.. Nego se Ana lakse pamti.Najverovatnije da je zabrana vezana za IP adresu kao i fejsbuk.
Roze ženski forum koji se zove Ana.
To je jako cudno, koji ti je provajder? Tesko da ce iko od provajdera dati staticku adresu,na mts-u i vip kucnom internetu nije (ali moze da se kupi)
Zaboravio sam na to, hvala na ispravci.Nije čudno! Kratkotrajni reset ti može dati ISTU adresu jer je ona ostala slobodna nakon početka reseta, a u tih par sekundi nije dodeljena drugom....