Da li nam je Banka sperme potrebna ili ne?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da, potrebna nam je.Donator:Da li nam je Banka sperme potrebna ili ne?
Pa da li mislis da postoji ilegalna banka sperme?Donator:Mislim na legalnu!
Na osnovu cega zakljucujes da nismo dovoljno informisani?Donator:Očigledno je da niste dovoljno informisani, što je i normalno jer verovatno ne pripadate ciljnoj grupi kojoj je tema upućena. U zemlji Srbiji još uvek ne postoji Banka sperme jer nema zakonsku podlogu. Ova vlada kao ni prethodna nema dovoljno sluha da nas bar u ovom domenu izjednači sa Evropom.
Ovo ''na neki nacin'' znaci da postoje ustanove, privatne i verujem drzavne, gde je moguce pohraniti spermu koja bi kasnije bila upotrebljena.Julian_Duranona:I imamo je, na neki nacin.
Julian_Duranona:Ali ti si verovatno mislio na ono da kao anonimno doniras spermu i jos ti plate. E, toga nema ovde...
Lažeš Strujo, zubi su ti krvavi !Struja:izvini,a sa cim nas je vlada izjednacila sa evropom? za sta su imali sluha? osim za posasti.ja se ne bavim politikom.ovo je bilo i previse od mene.
moras prvo da uradis spermogram.da mi ovde crno na belo vidimo da imas hiperaktivne sprms,pa cemo da pisemo peticiju istoj toj nemelodicnoj vladi da nam omoguci banku sa sve bankomatima.
medvede tvoj avatar ista ja!
Hellen:Када ме је докторка својевремено упућивала у то како се ради вештачка (сад, да л' вештачка, да л' вантелесна) оплодња...онда ми је објаснила да, уколико спермограм мужа није баш најбољи, може се његова сперма помешати са спермом анонимног даваоца, чисто да даваочеви спермићи који су бржи, мало ''погурају'' његове...а чији ће да се запати - то није сигурно. То се радило у Народном фронту пре 12 година, значи да су и тада имали неку залеђену сперму неких давалаца (каже, проверено - белци, здрави, интелигентни...)
Donator:Očigledno je da niste dovoljno informisani, što je i normalno jer verovatno ne pripadate ciljnoj grupi kojoj je tema upućena. U zemlji Srbiji još uvek ne postoji Banka sperme jer nema zakonsku podlogu. Ova vlada kao ni prethodna nema dovoljno sluha da nas bar u ovom domenu izjednači sa Evropom.