Banka sperme

Donator:
Mislim na legalnu!
Pa da li mislis da postoji ilegalna banka sperme?
Naravno da je legalna... Sta mislis, kako se u Srbiji obavlja vestacka oplodnja?
Ali ti si verovatno mislio na ono da kao anonimno doniras spermu i jos ti plate. E, toga nema ovde...

@medved_bg
******, ti ista ja.

Očigledno je da niste dovoljno informisani, što je i normalno jer verovatno ne pripadate ciljnoj grupi kojoj je tema upućena. U zemlji Srbiji još uvek ne postoji Banka sperme jer nema zakonsku podlogu. Ova vlada kao ni prethodna nema dovoljno sluha da nas bar u ovom domenu izjednači sa Evropom.

Donator:
Očigledno je da niste dovoljno informisani, što je i normalno jer verovatno ne pripadate ciljnoj grupi kojoj je tema upućena. U zemlji Srbiji još uvek ne postoji Banka sperme jer nema zakonsku podlogu. Ova vlada kao ni prethodna nema dovoljno sluha da nas bar u ovom domenu izjednači sa Evropom.
Na osnovu cega zakljucujes da nismo dovoljno informisani?

Julian_Duranona:
I imamo je, na neki nacin.
Ovo ''na neki nacin'' znaci da postoje ustanove, privatne i verujem drzavne, gde je moguce pohraniti spermu koja bi kasnije bila upotrebljena.
A u vezi tvoje ponovljene tvrdnje da u zemlji Srbiji jos uvek ne postoji banka sperme, vec sam napisao ovo:
Julian_Duranona:
Ali ti si verovatno mislio na ono da kao anonimno doniras spermu i jos ti plate. E, toga nema ovde...

A kojoj ciljnoj grupi je tema upucena?

izvini,a sa cim nas je vlada izjednacila sa evropom? za sta su imali sluha? osim za posasti.ja se ne bavim politikom.ovo je bilo i previse od mene.
moras prvo da uradis spermogram.da mi ovde crno na belo vidimo da imas hiperaktivne sprms,pa cemo da pisemo peticiju istoj toj nemelodicnoj vladi da nam omoguci banku sa sve bankomatima.
medvede tvoj avatar ista ja!

Struja:
izvini,a sa cim nas je vlada izjednacila sa evropom? za sta su imali sluha? osim za posasti.ja se ne bavim politikom.ovo je bilo i previse od mene.
moras prvo da uradis spermogram.da mi ovde crno na belo vidimo da imas hiperaktivne sprms,pa cemo da pisemo peticiju istoj toj nemelodicnoj vladi da nam omoguci banku sa sve bankomatima.
medvede tvoj avatar ista ja!
Lažeš Strujo, zubi su ti krvavi ! :lol: E, zaebanti :lol:

@tema,
Sve što Struja kaže, k'o da si od mene napismeno dobio. Prvo ćaga, onda banka sa bankomatima!

pa navatas lepo nekog pastuva donatora na ulici i pravac banka.
hihi kako bi bankomat izgledao.woohoo :lol:
ne bi bio red vise samo za lebac i benzin.stajale bi i ostale.jao kakav film.
koliko znam kod nas srba jos rade spermici,nekad malo zbunjeno,ali rade.nema nepoznatih donatora,valjda,samo od muza rodjenog.ovo je bre jos turska zemlja, jes ti citav u glavu?otkud nepoznat?
ma ista ja medvede!

Када ме је докторка својевремено упућивала у то како се ради вештачка (сад, да л' вештачка, да л' вантелесна) оплодња...онда ми је објаснила да, уколико спермограм мужа није баш најбољи, може се његова сперма помешати са спермом анонимног даваоца, чисто да даваочеви спермићи који су бржи, мало ''погурају'' његове...а чији ће да се запати - то није сигурно. То се радило у Народном фронту пре 12 година, значи да су и тада имали неку залеђену сперму неких давалаца (каже, проверено - белци, здрави, интелигентни...)

Hellen:
Када ме је докторка својевремено упућивала у то како се ради вештачка (сад, да л' вештачка, да л' вантелесна) оплодња...онда ми је објаснила да, уколико спермограм мужа није баш најбољи, може се његова сперма помешати са спермом анонимног даваоца, чисто да даваочеви спермићи који су бржи, мало ''погурају'' његове...а чији ће да се запати - то није сигурно. То се радило у Народном фронту пре 12 година, значи да су и тада имали неку залеђену сперму неких давалаца (каже, проверено - белци, здрави, интелигентни...)

Zna se ciji ce spermici izvrsiti oplodnju. :lol:
Nema tu guranja. :lol: y

Donator:

Naravno kao i u svemu ostalom, daleko smo mi od Evrope i svijeta, jer normalno je da bude i postoji jedna banka sperme!

Back