Banka Poštanska štedionica - pitanje o SMS-u

...da li se dobija sms za SVAKU uplatu/isplatu po racunu o promeni stanja ?? moja eurobanka se integrise u AIK banku pa razmisljam da predjem u postansku stedionicu.hvala
Dobijas sve na SMS,sto se dogovoris s njima.Racunaj da se to placa.Imam samo poruku kad legne penzija i,ako imam neki odbitak odredjenog datuma.Ostalo mi stize u papiru na adresu.

Експерт за поштанску штедионицу је Друг Стојков @Stojkov Menidjer

Он има и своју тему о Поштанској штедионици. тема
zahvaljavam osrca našem najpoznatijem forumskom četniku iz komunističke opštine i to ne bilo koje već centralne beogracke, kako se to četnik after 2000 zaposlijo medju komunistima, Vatikan ako zna odgovor zna, a ako ni oni ne znaju onda djavo će ga znati. :pop:

...da li se dobija sms za SVAKU uplatu/isplatu po racunu o promeni stanja ?? moja eurobanka se integrise u AIK banku pa razmisljam da predjem u postansku stedionicu.hvala
za svaku uplatu dobijaš SMS i to ide u mesečno održavanje
za isplate treba da uključiš servis CARD ALARM gde se svaka poruka naplaćuje

poštanska štedionica ima dobre šanse da bankrotira jer daje kredite državi za neisplative projekte tipa Expo bez da osigura svoj ulog...
Све је могуће, али држава даје гаранције до 50.000 евра што се тиче штедње.

Иначе прошлог лета је БПШ нудила промо период динарске штедње са каматном стопом од чак 5,5%.

neka sića jeste, imaju cenovnik prodrljaj
naravno možeš i da uključiš i da isključiš
e , a ovo podesavanje? ipak se naplacuju preko card alarm-a ? da nisu besplatne ,kakvo je ovo podesavanja ? oprosti ,mnogo zapitkujem

Prilozi

• bps.png
    bps.png
    175 KB · Pregleda: 5
Све је могуће, али држава даје гаранције до 50.000 евра што се тиче штедње.

Иначе прошлог лета је БПШ нудила промо период динарске штедње са каматном стопом од чак 5,5%.

"Promo period" a?
5.5%

MULJAČINA

Što nisu imali "PROBNI PERIOD" da i ja sakupim lovu pa da tutnem malo?

e , a ovo podesavanje? ipak se naplacuju preko card alarm-a ? da nisu besplatne ,kakvo je ovo podesavanja ? oprosti ,mnogo zapitkujem

a zašto bih ja kao zadovoljni korisnik izigravao CALL CENTAR i menjao one neljubazne iz Kraljice Natalije?
Izvini ali ja da im zaradjujem platu neću
Sve piše u ugovoru koji si potpisao
Razumeli smo se, pomogao sam ti dovoljno za osnovno a finese sam utvrdješ :D
Meni je taj CARD ALARM nepraktičan i to je to
Ako mi nestane kartica samo nazoveš da je blokiraju, tu ne čekaš ni minut

"Promo period" a?
5.5%

MULJAČINA

Što nisu imali "PROBNI PERIOD" da i ja sakupim lovu pa da tutnem malo?
Jбга, не сећам се колико је трајало можда месец дана. Ја сам сасвим случајно налетео на ту информацију и ставио нешто динара.
Сада је камата 4,5%.

Jбга, не сећам се колико је трајало можда месец дана. Ја сам сасвим случајно налетео на ту информацију и ставио нешто динара.
Сада је камата 4,5%.

Vidi ovako trgovinskim lancima nije bitno dal je robi istekao rok, dal je ukradena, dal je stigla
Bitan im je KEŠ
Da vidiš ti koja je to FBI procedura kad se predaje pazar iz kase gde god da sam radio.

KEŠ
pa puta broj objekata

Odnesu na 5.5%... mi smo im džabe - pišaj po sirotinji

Vidi ovako trgovinskim lancima nije bitno dal je robi istekao rok, dal je ukradena, dal je stigla
Bitan im je KEŠ
Da vidiš ti koja je to FBI procedura kad se predaje pazar iz kase gde god da sam radio.

KEŠ
pa puta broj objekata

Odnesu na 5.5%... mi smo im džabe - pišaj po sirotinji
И Мишковић је тешка сиротиња за Илон Маска. :D

И Мишковић је тешка сиротиња за Илон Маска. :D
piše knjige "kako se posluje" samo ono ćuru ćuru nije objavio ni u jednoj nije lud

tako može i moja nepismena baba da posluje a bila je više menadžera u jednom

i menadžer planiranja - izvdila kravu na pašu
i menadžer za kvalitet - samo odredjene krave je parila tačnije zadržavala telad a od ostalih prdavala
i menadžer za proizvodnju - lično muzla i sirila i kajmačila
i menadžer plasmana - nosala na pijac
i menadžer za promocije - kad je božićni post a ona spusti cenu i sve rasproda
i menadžer za finansije - deda uvek imao novo na sebi, kuću proširila, poslala 6 unuka u beli svet mada 5 završilo na jasle samo jedan u maxi

i bolela je patka da još piše knjigu "kakoj se obrću pare od kapitala sas svoju pamet"

Poslednja izmena:
a sećam se kad se oteli krava pa dobije bikče...

to je kod njih isto kao kod nas kad se dobije muško - veće veselje nego obično a izgleda ima i veći status medj ostalim kravama u štali
ona paradira sa teletom a one okreću glavu....

ali krava mnogo više pazi dal je u blitzini kada je muško tele...
zna i ona kolko su muški naivni a ženske kvarne...
ne da ona, čuva svoje...

e sad što je meni bikče bilo slatko pa blesavo pa skakutavo pa smo se rvali pa udarali glavama ko pravi
a mama krava sve to pratila odlažući ispašu žvaćući travu u leru
čak me i baba terala dalje od bikčeta iako ona nije pasla
a ono volelo da se igra sa mnom isto kao i ja sa njim
ma BFF

dok nije malo poraslo i zašlo u pubertet
pa se zacrvene oči pa zajebi rodjo....

Poslednja izmena:

Back