Plauer1
Aktivan član
- Poruka
- 1.256
...da li se dobija sms za SVAKU uplatu/isplatu po racunu o promeni stanja ?? moja eurobanka se integrise u AIK banku pa razmisljam da predjem u postansku stedionicu.hvala
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobijas sve na SMS,sto se dogovoris s njima.Racunaj da se to placa.Imam samo poruku kad legne penzija i,ako imam neki odbitak odredjenog datuma.Ostalo mi stize u papiru na adresu....da li se dobija sms za SVAKU uplatu/isplatu po racunu o promeni stanja ?? moja eurobanka se integrise u AIK banku pa razmisljam da predjem u postansku stedionicu.hvala
zahvaljavam osrca našem najpoznatijem forumskom četniku iz komunističke opštine i to ne bilo koje već centralne beogracke, kako se to četnik after 2000 zaposlijo medju komunistima, Vatikan ako zna odgovor zna, a ako ni oni ne znaju onda djavo će ga znati.Експерт за поштанску штедионицу је Друг Стојков @Stojkov Menidjer
Он има и своју тему о Поштанској штедионици. тема
za svaku uplatu dobijaš SMS i to ide u mesečno održavanje...da li se dobija sms za SVAKU uplatu/isplatu po racunu o promeni stanja ?? moja eurobanka se integrise u AIK banku pa razmisljam da predjem u postansku stedionicu.hvala
svaka kosta na primer 5 rsd?za svaku uplatu dobijaš SMS i to ide u mesečno održavanje
za isplate treba da uključiš servis CARD ALARM gde se svaka poruka naplaćuje
neka sića jeste, imaju cenovnik prodrljajsvaka kosta na primer 5 rsd?
hvalaza svaku uplatu dobijaš SMS i to ide u mesečno održavanje
za isplate treba da uključiš servis CARD ALARM gde se svaka poruka naplaćuje
trazim po cenovniku ne mogu da nadjemneka sića jeste, imaju cenovnik prodrljaj
naravno možeš i da uključiš i da isključiš
Све је могуће, али држава даје гаранције до 50.000 евра што се тиче штедње.poštanska štedionica ima dobre šanse da bankrotira jer daje kredite državi za neisplative projekte tipa Expo bez da osigura svoj ulog...
e , a ovo podesavanje? ipak se naplacuju preko card alarm-a ? da nisu besplatne ,kakvo je ovo podesavanja ? oprosti ,mnogo zapitkujemneka sića jeste, imaju cenovnik prodrljaj
naravno možeš i da uključiš i da isključiš
Све је могуће, али држава даје гаранције до 50.000 евра што се тиче штедње.
Иначе прошлог лета је БПШ нудила промо период динарске штедње са каматном стопом од чак 5,5%.
sve mi je radilo ok pre novog softvera,i stizale su poruke....sada NISTA....da li moram ponovo do filijale da sklapam ugovor o SMS...
Vazda si nezadovoljan"Promo period" a?
5.5%
MULJAČINA
Što nisu imali "PROBNI PERIOD" da i ja sakupim lovu pa da tutnem malo?
e , a ovo podesavanje? ipak se naplacuju preko card alarm-a ? da nisu besplatne ,kakvo je ovo podesavanja ? oprosti ,mnogo zapitkujem
nisam jos potpisaoa zašto bih ja kao zadovoljni korisnik izigravao CALL CENTAR i menjao one neljubazne iz Kraljice Natalije?
Izvini ali ja da im zaradjujem platu neću
Sve piše u ugovoru koji si potpisao
odustajemnisam jos potpisao
Jбга, не сећам се колико је трајало можда месец дана. Ја сам сасвим случајно налетео на ту информацију и ставио нешто динара."Promo period" a?
5.5%
MULJAČINA
Što nisu imali "PROBNI PERIOD" da i ja sakupim lovu pa da tutnem malo?
Jбга, не сећам се колико је трајало можда месец дана. Ја сам сасвим случајно налетео на ту информацију и ставио нешто динара.
Сада је камата 4,5%.
И Мишковић је тешка сиротиња за Илон Маска.Vidi ovako trgovinskim lancima nije bitno dal je robi istekao rok, dal je ukradena, dal je stigla
Bitan im je KEŠ
Da vidiš ti koja je to FBI procedura kad se predaje pazar iz kase gde god da sam radio.
KEŠ
pa puta broj objekata
Odnesu na 5.5%... mi smo im džabe - pišaj po sirotinji
piše knjige "kako se posluje" samo ono ćuru ćuru nije objavio ni u jednoj nije ludИ Мишковић је тешка сиротиња за Илон Маска.![]()