Banka Intesa - izmene i dopune ugovora

~Kiki~

BUNTOVNA S RAZLOGOM
VIP
Poruka
545.381
Intesa poslala 21 stranu kojekakvih promena, pripala mi je muka kad sam videla, nisam mogla sve da čitam.
Od maja će se povećati održavanje računa, ajde to i nekako, ali biće provizija i za mobilno plaćanje koje je do sada bilo besplatno :evil:

Zašto onda da plaćam nešto bezgotovinski ako je cena te usluge 2 ili 3 puta viša nego da odem u bilo koji kiosk?

Poslednja izmena:
a sta kazu za hit?
posto on ima neke olaksice oko toga
meni je ovo stiglo
citav pdf..isecicu oko ovog

Pogledajte prilog 890745

Pogledajte prilog 890746

Evo

Screenshot_5.png

Nisam mislila na prodavnice, ali ovo izgleda da će se za sve sve plaćati naknada i za prenos na drugi račun i plaćanje
komunalija.
pa videcu da li ce mi uzeti proviziju za placanje klasicnih racuna
ako uzmu.odoh ja u drugu banku :D
premda verujem da ce to sad sve banke uraditi
problem je sto banke nemaju zarade
slaba ekonomska moc ljudi gasi najjaci izvor zarada bankama a to je kredit isad se dovijaju na ove nacine

pa videcu da li ce mi uzeti proviziju za placanje klasicnih racuna
ako uzmu.odoh ja u drugu banku :D
premda verujem da ce to sad sve banke uraditi
problem je sto banke nemaju zarade
slaba ekonomska moc ljudi gasi najjaci izvor zarada bankama a to je kredit isad se dovijaju na ove nacine

Ma kakvi nemaju zarade, da nemaju pozatvarali bi se :lol:

Ma kakvi nemaju zarade, da nemaju pozatvarali bi se :lol:
i zatvaraju se masovno ekspoziture.
vidis da se i prave tumbacije, prodaju se slaboikvidne, kupuju ih jace...
pada im dosta zarada jer banka ima samo tri izvora prihoda
naknada za odrzavanje racuna, provizija i kamata.
zarada od kamata strahovito pada..banke imaju premnogo novca koji nemaju gde da plasiraju..sta mislis, zasto su ukinuli kamatu za stednju..cak planiraju da uvedu i "lezarinu" da ti placas njima sto drzis novac kod njih.. banke su u problemima.

i zatvaraju se masovno ekspoziture.
vidis da se i prave tumbacije, prodaju se slaboikvidne, kupuju ih jace...
pada im dosta zarada jer banka ima samo tri izvora prihoda
naknada za odrzavanje racuna, provizija i kamata.
zarada od kamata strahovito pada..banke imaju premnogo novca koji nemaju gde da plasiraju..sta mislis, zasto su ukinuli kamatu za stednju..cak planiraju da uvedu i "lezarinu" da ti placas njima sto drzis novac kod njih.. banke su u problemima.

Vrv si u pravu, nisam upoznata s tim da zatvaraju.
Kod mene u ulici na 100m imam Rajfajzen, Intezu i Komercijalnu i malo niže PŠ.

Ne znam ni za štednju jer je nemam :lol:

Dobio sam mail u kome me Banka Intesa obaveštava o izmenama i dopunama Ugovora koje stupaju na snagu 31.05.2021.
Ono što mi je prvo zapalo za oko je da je mesečni trošak poskupeo, kao i da su uveli naplatu provizije za on line plaćanje.
Da li ima još promena koje su mi promakle?
Da li ostajete u Intesi i po novim uslovima?
Da li imate banku koju bi preporučili, a koja ne naplaćuje dodatno on line plaćanja?

Dobio sam mail u kome me Banka Intesa obaveštava o izmenama i dopunama Ugovora koje stupaju na snagu 31.05.2021.
Ono što mi je prvo zapalo za oko je da je mesečni trošak poskupeo, kao i da su uveli naplatu provizije za on line plaćanje.
Da li imate banku koju bi preporučili, a koja ne naplaćuje dodatno on line plaćanja?

њњњ.Комбанк.цом

I ja sam dobila. Provizija za online plaćanje je max 30 din.
Prenos sredstava nekome ko takođe ima račun u Intesi je besplatan.

Ostaću jer će i druge banke sigurno krenuti istim putem ako već nisu.

Promaklo ti je da će tada izbaciti novu aplikaciju za telefone.

Back