Banjalučanka osuđena na 54 meseci za ubistvo bivšeg partnera

Straks92

Stara legenda
Moderator
Poruka
90.413
BANJALUKA - Okružni sud u Banjaluci prihvatio je sporazum o priznanju krivice te Milicu Diljević (31) iz ovog grada osudio na četiri i po godine zatvora za ubistvo svog bivšeg partnera Zvonimira Stefanovića zvanog Švabo (53).

Sudija Dragan Uletilović je obrazložio da je kazna adekvatna, da je Diljevićeva neosuđivana, kao i da je događaju prethodio dugogodišnji verbalni i fizički sukob, te da je bila žrtva nasilja u porodici koje je prijavljivala, piše Mondo.

Bila je optužena da je djelo počinila u stanju bitno smanjene uračunljivosti i usljed dugogodišnje upotrebe alkohola i drugih psihoaktivnih supstanci.

Prema optužnici Diljevićeva je Stefanovića usmrtila 4. februara ove godine u stanu na osmom spratu zgrade u Beogradskoj ulici u Banjaluci. Diljevićeva je tu živjela kao podstanar, a sa njom je kobnog dana bio Stefanović. Kako stoji u optužnici, ubistvu je prethodila svađa, a potom i fizički sukob između optužene i žrtve.

Navodi se da je sa stola uzela nož oštrice dužine 12 centimetara i Stefanovića ubola u desnu stranu grudnog koša te mu je nanijela teške i po život opasne povrede. Stefanović je preminuo na mjestu zločina.

Nije ovde mesto za debatu, ali ljudi su debelo zastranili u krvolocnost....i zlocinstvo...

Totalno je deformisana etika, moral je nepostojeci , stite se lude i psihopatske i sociopatske osobe..., pa bi imalo smisla raditi reviziju koja je strozija prema gestu pocinjenja, a ne da se gleda pravda...koja inace i ne postoji...

Mislim da se odustaje od ideje da je kazna zatvora trojakog dejstva, izolacija, kazna prevaspitanja i kazna javnosti...

Napiješ se izdrogiraš i ubiješ pa dobiješ popust. Zanimljivo :hej:
Zlostavljao ju je godinama; prijavljivala policiji, oni nista, verovatno jos vece batine od nasilnika i onda ovo.
Sudija je postupio samo onako kako je mogao zbog ranijeg odsustva drzave.
U zatvor treba da idu i oni koji nisu nista ucinili tokom prijasnjih prijava.

Zlostavljao ju je godinama; prijavljivala policiji, oni nista, verovatno jos vece batine od nasilnika i onda ovo.
Sudija je postupio samo onako kako je mogao zbog ranijeg odsustva drzave.
U zatvor treba da idu i oni koji nisu nista ucinili tokom prijasnjih prijava.
U zatvor su trebali da idu oni umesto nje, a da mi neko ugrozava zivot, postupio bih isto kao ona.

Prema optužnici Diljevićeva je Stefanovića usmrtila 4. februara ove godine u stanu na osmom spratu zgrade u Beogradskoj ulici u Banjaluci. Diljevićeva je tu živjela kao podstanar...
mali offtopic
s]ebala je vlasnicima stan!
niko više neće hteti da ga živi u njemu. lično ne bih imao problem da iznajmim ili kupim stan u kom se desilo ubistvo, ali znam da mnogi imaju i da su zato takvi stanovi uvek izgube dosta na ceni...

mali offtopic
s]ebala je vlasnicima stan!
niko više neće hteti da ga živi u njemu. lično ne bih imao problem da iznajmim ili kupim stan u kom se desilo ubistvo, ali znam da mnogi imaju i da su zato takvi stanovi uvek izgube dosta na ceni...
Ma kakvi moja prijateljica je živela u stanu u kome je bilo trostruko ubistvo guraju se da iznajme.

Back