Banja Luka: Starica uzgajala drogu vrijednu 100.000 KM

• Začetnik teme Začetnik teme Uysal
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Uysal

Elita
Poruka
16.872
Starica Ruža K. (76) iz banjalučkog mjesta Bronzani Majdan privedena je u ponedjeljak, jer su kriminalistički inspektori CJB Banja Luka na njenoj njivi otkrili plantažu od oko 300 stabljika marihuane!

Kako je za Sarajevo-x.com potvrđeno u policiji, starica je tokom saslušanja priznala da je zasadila drogu, jer su joj "nepoznati mladići obećali za taj zasad dati dosta novca".

Nezvanično, zaplijenjene stabljike marihuane bile su veće od dva metra , što znači da su uzgajane najmanje nekoliko meseci.

Nakon saslušanja, protiv starice je Okružnom tužilaštvu u Banjoj Luci podnesen izvještaj za nedozvoljenu proizvodnju droge, a Ruža je puštena da se brani sa slobode.

Kako nam je potvrđeno u policiji, vrijednost uzgojene marihuane, da je kojim slučajem završila na crnom tržištu bila bi veća od 100.000 KM.

http://www.sarajevo-x.com/bih/crnahronika/clanak/110621134

- Konoplju uzgajam već 40 godina, ali sada mi policija upada i stalno mi čupa stabljike.
Ja od konoplje predem konac za tkanje ili je kuvam, pa tim sokom „branim" krompir od zlatice. Apsa se ne bojim, a od ovogodišnjeg zasada htela sam da napravim dušek - ispričala je tada starica koja je ubrzo postala i atrakcija na Fejsbuku i u njenu slavu je otvorena grupa „Svi koji misle da je baba Ljeposava Gvozden kul".

eto male lekcije onima koji u marihuani vide samo drogu.
btw, konoplja se vekovima koristila za pravljenje odeće, kanapa, džakova, ali i u lekovite svrhe.

- Konoplju uzgajam već 40 godina, ali sada mi policija upada i stalno mi čupa stabljike.
Ja od konoplje predem konac za tkanje ili je kuvam, pa tim sokom „branim" krompir od zlatice. Apsa se ne bojim, a od ovogodišnjeg zasada htela sam da napravim dušek - ispričala je tada starica koja je ubrzo postala i atrakcija na Fejsbuku i u njenu slavu je otvorena grupa „Svi koji misle da je baba Ljeposava Gvozden kul".

eto male lekcije onima koji u marihuani vide samo drogu.
btw, konoplja se vekovima koristila za pravljenje odeće, kanapa, džakova, ali i u lekovite svrhe.

Samo ti pravdaj svoju narkomansku zavisnost:hahaha:

a ovo ima veze sa politikom u kom smislu?

U tom smislu što policija Republike Srpske daje privid toga da nešto radi time što maltretira starice i klince koji prodaju travu za cenera, a ostavlja po strani milionski kriminal, nefunkcionalan i u prošlosti zarobljen sistem funkcionisanja pun korupcije.

Zvuči poznato?

U tom smislu što policija Republike Srpske daje privid toga da nešto radi time što maltretira starice i klince koji prodaju travu za cenera, a ostavlja po strani milionski kriminal, nefunkcionalan i u prošlosti zarobljen sistem funkcionisanja pun korupcije.

Zvuči poznato?

Ti koji kradu milione, kod vas su nacionalni heroji koliko je meni poznato.

Back