Banja Koviljača: Silovali Engleskinju u parku

Jevreji su od pustinje napravili državu a Srbi su od države napravili pustinju.

Zabole me ona stvar, sta su napravili. Znam samo da su u svakoj drzavi najveci seratori o ljudskim i manjinskim pravima, a u njihovoj rade sta hoce i nikom ne odgovaraju. Licno me ne zanima sudbina Palestinaca, niti to sto su jevreji teski lecemeri, ali cinjenice su cinjenice. Dakle, ja sam za to da ovu azijatsku olos tretiramo bar malo na nacin, na koji se izabrani ponasaju prema gojimima. Mars napolje bre! Kakav stan, posao, pomoc!? Da ovde dodju ljudi iz civilizacije, pa i da im damo nesto i pomognemo im da stanu na noge, jer znamo da ce se i Srbiji to isplatiti, a hraniti ove dzukele je kao da hranis gamad u kuci u kojoj zivis.

Ja sam iz Loznice, i relativno sam cesto u Banji Koviljaci, koja je 6km daleko.
Bez namere da branim bilo koga, posebno ne zbog ovakvog monstruoznog zlocina, ipak se mora reci:
Populacija od 2 500 azilanata je procentualno mnogo mirnija nego bilo koja druga grupa od 2 500 ljudi.
Razlog je prost i jednostavan i tice se njihovog statusa , te mogucnosti da bilo kakvom nelegalnom radnjom dovedu taj status u pitanje.
Oni koji imaju vise ambicija i kriminalnih poriva se mnogo kratko zadrzavaju ovde, te pokusavaju da se prebace na Zapad.

Ono sto je malo cudno u celoj prici je sama konstrukcija po kojoj je Engleskinja dosla u Banju Koviljacu.
Ona sa 38 godina, zbog poznanstva preko net-a, je dosla 1500km da se vidi sa nekim od 24 godine?
Odsela je u hotelu, a dana kada je silovana, decko nije bio u Banji uopste.
Uspela je da ih slika dok su je silovali?

Nesto ovde ne mirise kako treba.
Ili se to samo meni cini?
NEBITNO JE. NEKA IDU IDAVDE!!!.

Ybt, kolko serete pa to je nemoguce. Cuj sad, poceli su i djecu da biju i kidaju im usi, sta ce sljedece da urade, nekoj zenskoj bebi da ugrade penis???

Ruku na srce ne volim ni ja ove dosljake iz raznoraznih vukoyebina al ovi vasi komentari toliko su gnojavi da ih je grehota citati.

How yes no, sad ce za svaki slucaj u Srbiji biti okrivljeni azilanti, ko da srbi nisu imali probleme prije njih, ko da srbija nije zemlja svakojakog olosa i smeca bila jos podavno. Ovo me podseca na ono sto su crncima naturali u Americi, podmecali im i sto jeste i sto nije, tako da su cak jednu vrsu agresivnijih pcela nazvali Africke pcele, a vrstu ''pitomijih pcela'' Evropske pcele
a050.gif

Prema nezvanicnim, zato sto se dogodilo veceras oko 6 uvece.....Sad je i zvanicno, jer je prijavljeno SUP-u, dete bilo u bolnici, policija traga za pociniocem, koji je prema opisu deteta crn sa belim zubima, te svakako azilant.
Ja sam na ovim stranicama mahom branio azilante, i cak i sada smatram da je to izolovan slucaj , i da je vecina njih mirna, ali je ovo sto se dogodilo svakako strasno, jer ne postoji nista sto devojcica od sedam godina moze da uradi bilo kome i da zasluzi pesnicu u lice.

Back