Julian
Poznat
- Poruka
- 8.028
Vidi se da nisi kampanjac... Kad se gradivo zapusti, mnogo je teze.Hellen:...а искусном форумашу је довољно 10 минута да обиђе цео форум! :wink:![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vidi se da nisi kampanjac... Kad se gradivo zapusti, mnogo je teze.Hellen:...а искусном форумашу је довољно 10 минута да обиђе цео форум! :wink:![]()
Cista istina!Julian_Duranona:Vidi se da nisi kampanjac... Kad se gradivo zapusti, mnogo je teze.
Kad se gradivo zapusti, mnogo je teze.
marina.c:Idem po kući i glasno pitam(da me svi čuju-a ponajviše ona)- da li je meni neko sredjivao radni sto, da li je meni moja majka pomagala oko domaćih zadataka , da li je uopšte znala kad imam pismenu vežbu...bla...bla...bla...A onda , u nastupu griže savesti, malo kasnije, kažem sebi- ista si majka.I sva se ustresem! Pa, ja nikad nisam želela da ličim na moju majku! Bar ne po pitanju zvocanja po kući...Ali, tako treba(nastavim u sebi monolog)-šta mi sad fali što mi je majka zvocala po ceo za iste stvari, više puta nedeljno, više godina zaredom??! Ništa mi ne fali- stasala u otresitu, urednu,samostalnu, pravilno orjentisanu, samosvesnu...etc...etc..ženu! I... :-D