M milance19 Hot, blue and righteous VIP Poruka 44.983 24.09.2022. u 15:16 - Bamija zaboravljeno lekovito povrce #26 Agatha: Nisam sigurna da treba da se jedu sirove Kliknite za proširenje... Proguglaću Deluju skroz ok ovako Hvala
Agatha: Nisam sigurna da treba da se jedu sirove Kliknite za proširenje... Proguglaću Deluju skroz ok ovako Hvala
☆Aždaha☆ Lux interior🐉 VIP Poruka 109.992 24.09.2022. u 15:18 - Bamija zaboravljeno lekovito povrce #27 milance19: Proguglaću Deluju skroz ok ovako Hvala Kliknite za proširenje... Ja pročitala " progutaću"
milance19: Proguglaću Deluju skroz ok ovako Hvala Kliknite za proširenje... Ja pročitala " progutaću"
Stevcina zabica Stara legenda VIP Poruka 98.699 01.10.2022. u 22:38 - Bamija zaboravljeno lekovito povrce #28 joj a meni se uopste ne dopada ukus bamije a obozavam tikvice i svo povrce osim kelerabe...nju ne jedem ni za zivu glavu
joj a meni se uopste ne dopada ukus bamije a obozavam tikvice i svo povrce osim kelerabe...nju ne jedem ni za zivu glavu
☆Aždaha☆ Lux interior🐉 VIP Poruka 109.992 02.10.2022. u 01:26 - Bamija zaboravljeno lekovito povrce #29 Stevcina zabica: joj a meni se uopste ne dopada ukus bamije a obozavam tikvice i svo povrce osim kelerabe...nju ne jedem ni za zivu glavu Kliknite za proširenje... Ja je volim al izgleda ko dete između tikvice i boranije U stvari i ukus joj je takav
Stevcina zabica: joj a meni se uopste ne dopada ukus bamije a obozavam tikvice i svo povrce osim kelerabe...nju ne jedem ni za zivu glavu Kliknite za proširenje... Ja je volim al izgleda ko dete između tikvice i boranije U stvari i ukus joj je takav
Stevcina zabica Stara legenda VIP Poruka 98.699 02.10.2022. u 18:33 - Bamija zaboravljeno lekovito povrce #30 Agatha: Ja je volim al izgleda ko dete između tikvice i boranije U stvari i ukus joj je takav Kliknite za proširenje... ne znam, samo jednom sam je probala i bila mi je grozna..kisela mozda je od te sluzi o kojoj si pisala
Agatha: Ja je volim al izgleda ko dete između tikvice i boranije U stvari i ukus joj je takav Kliknite za proširenje... ne znam, samo jednom sam je probala i bila mi je grozna..kisela mozda je od te sluzi o kojoj si pisala
☆Aždaha☆ Lux interior🐉 VIP Poruka 109.992 02.10.2022. u 18:34 - Bamija zaboravljeno lekovito povrce #31 Stevcina zabica: ne znam, samo jednom sam je probala i bila mi je grozna..kisela mozda je od te sluzi o kojoj si pisala Kliknite za proširenje... Nije kisela uopšte! mada je sluz više ljigava U kom obliku si je jela?
Stevcina zabica: ne znam, samo jednom sam je probala i bila mi je grozna..kisela mozda je od te sluzi o kojoj si pisala Kliknite za proširenje... Nije kisela uopšte! mada je sluz više ljigava U kom obliku si je jela?
Stevcina zabica Stara legenda VIP Poruka 98.699 02.10.2022. u 18:39 - Bamija zaboravljeno lekovito povrce #32 Agatha: Nije kisela uopšte! mada je sluz više ljigava U kom obliku si je jela? Kliknite za proširenje... kao boraniju sa mesom
Agatha: Nije kisela uopšte! mada je sluz više ljigava U kom obliku si je jela? Kliknite za proširenje... kao boraniju sa mesom
Nina Zlatna tastatura Supermoderator Poruka 392.138 02.10.2022. u 21:11 - Bamija zaboravljeno lekovito povrce #33 ja ih nisam jela i taman sam se nameracila da ih probam a sada videh.tvoje iskustvo..