Balvan

Pa nije lepo da tako pišete i da se šalite na račun neiskusnih, onih koji ne uživaju na isti način kao vi, stidljivih, neveštih ili uplašenih.
Svi smo mi nekada bili u tom stavu, treba strpljenja.:)
Никад нисам била у том ставу. А срећом, нисам ни доживела тако нешто.
Пажљиво бирајте. z;)

Mislim stvarnooo cujem da je ovoga sve vise i vise :twisted: :lol:

zamislite situaciju ona/on se izvrnuo kao balvan ,ovaj drugi okrene,obrne
sit se izmori dok se ovaj drugi rasprostro ko balvan i ne kani se mrdati
vec samo ceka da bude odradjen :banovati:

Jeste li doziveli nesto slicno ili biste voleli? :) :lol:

Jok!
Ja sam vredan i lepo vaspitan.Neka lezi i neka ne radi nishta,ja znam dobro i sam da se zabavim i uzmem shta mi treba.
Iskren da budem ne pamtim da sam bas naletao do sad na totalne trupce....

joj, da vam kaze vas rikan iskreno... ja to.. 'balvan'... nikako ne povezujem ni sa cim drugim nego sa nekulturnim ljudima... a o tome bi' vec imao dosta toga da kazem... al'... ponekad se pitamo svi da li ima potrebe uopste se osvrtati za takvim ljudima... ili... slusati ih... jer... oni su, zaista, inventivni... i boriti se tu, nemoguce je... i gubljenje vremena... naviknes, valjda... da ne cujes... il' se trudis... sto je sasvim prihvatljivo...

E stvarno si balvan. :lol:

Da, desilo mi se kad sam bila klinka..pa jos sva poplasena ne znam sta treba da radim. A desilo mi se i da tip jedan ocekivao da ja sve odradim, samo se izvalio...uf takve ne volim, lenje. Ali ovo nije bog zna kako neuobicajena situacija..da je neko pasivniji, ne znam otkud silno iscudjavanje?

Nekako sam pored svog sexa u životu, ostao balvan i primitivac.... pre nisam imao problema, izvalim se, ja joj budem skretničar, ona sve odradi i meni super... a onda su počeli Cosmo, Sex i grad i sl. da kvare žene.. i ja nekako i dalje uspevam da nadjem pokorne da mi udovolje, ali sve teže....oće da budu kao muško pa to ti je... trebaće vremena da shvate da se protiv prirodne podele posla ne može....

Meni je "balvan" onaj što je glup...tj. intelektualno ograničen....da se kulturno izrazim.... A ovo što ti pitaš je sexualna pasivnost ili "draga, posluži se sama".... Što i nije tako loše...ponekad....

z:) ako on ima balvan, ostalo se da nauciti....a i metnes mu vibro prsten i ne mora ni da mrda.....z:mrgreen:

Nekako sam pored svog sexa u životu, ostao balvan i primitivac.... pre nisam imao problema, izvalim se, ja joj budem skretničar, ona sve odradi i meni super... a onda su počeli Cosmo, Sex i grad i sl. da kvare žene.. i ja nekako i dalje uspevam da nadjem pokorne da mi udovolje, ali sve teže....oće da budu kao muško pa to ti je... trebaće vremena da shvate da se protiv prirodne podele posla ne može....

Hvala ti Cosmo!!!!

Back