Baletanke su najmodernije cipele sezone

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
A svidjele mi se i ove:
191101-03-1227.jpg

Mozda sam trebala ipak njih? :think:

Ја овај модел што Лимунада и ја имамо не подносим, грозне су ми :lol: То је једна од ретких ствари коју сам узела јер је модерна, да мало одморим ноге од шпица и танке штикле.
I meni su bile grozne.😂
Dok ih nisam probala.Udobne su,cini mi se bas zbog tog oblika.
Ove druge su mi klasicnije,mada...mozda kasnije nekad i njih kupim.😂

Lepe su, nisu "predoterane", volim zidanu petu i bas su fine boje ali meni ne pristaju takvi modeli.
Ne stoje mi ni "kaubojke" (one su mi i nelepe, priznajem), bajkerke, krupnije patike i svi krupniji modeli koji seku nogu vizuelno. Poruznim komplet, delujem sebi zdudano.

Za mene su baletanke kao stvorene, nosim ih od detinjstva i najudobnije su mi nakon bosih stopala.

Ne volim ni spicaste, lice mi na patuljke takvi modeli. Ni patkaste ne volim vec oble, kao jedan a la Chanel model ili sa malim prorezom za vrh namazog nokta ili zatvorene napred ali pozadi kao sandale sa kaisicem.

Volim i espadrile, mokasine, platforme od kanapa, stikle ali tanke, lake na nozi.
Stiklu uvek nosim na par sati samo i stvarno svi moji osim mene imaju cukalj, nekako sam zaobisla genetiku a radila sam godinama na visokim stiklama ali ja njih izuvam cim udjem u kucu i po kuci sam uvek hodala bosonoga ili u carapicama, nikada u klompama, nanulamaa, papucama...

Najmanje mi se nije svidela boja , a nije mi se svidela. Oblik, mašna - ništa. Nisam to ja, ako me razumeš.
Hvala ti.
Naravno da te razumijem. Nisu tvoj "cup of tea".
Ovako mi djeluju malo predžombasto i peta je malo predebela za moj ukus no ne mogu poreći da su zanimljive. Najviše mi se sviđa kopča i "izvlači" ih u estetskom smislu. Ako se ne varam ovo bi bile nekakve mokasine na štiklu?
A svidjele mi se i ove:
Pogledajte prilog 1434126
Mozda sam trebala ipak njih? :think:
Po mom mišljenju ove su definitivno bolji izbor, razina više su od onih koje si kupila, ženstvenije i elegantnije.

Volim baletanke i cesto ih nosim. One klasicnicnijeg stila, bez napadnih masni i metalnih dodataka.
U jednom periodu sam se bas zarazila bež baletankama. Idu neocekivano dobro na crne pantalone.

Inace, ove Tamaris cipele su se pokazale kao vrlo udobne. Obzirom da su na stiklu. Iznenadila sam se. Bukvalno mogu da ih nosim citav dan i nista mi ne smeta.
Odlicno idu na uske pantalone.

IMG_4758.jpeg

Volim ovakve cipele ,imam slicne tamno plave samo je peta tanja i veća .

Imam slične crne. Kao za svečano. :D
Mogu se kladiti da bi mi te Zendeline tamno plave i Pikaxine crne bile ljepše od smeđih sa slike. Općenito su mi cipele tamnijih boja ljepše od smeđih cipela ako se radi o istom ili sličnom modelu.
Inace, ove Tamaris cipele su se pokazale kao vrlo udobne. Obzirom da su na stiklu. Iznenadila sam se. Bukvalno mogu da ih nosim citav dan i nista mi ne smeta.

Pogledajte prilog 1434465
Ove su predivne a bome i pogodne za mnogo kombinacija, počevši od poslovnih pa do onih za najsvečanije prilike. :ok:

Volim baletanke i cesto ih nosim. One klasicnicnijeg stila, bez napadnih masni i metalnih dodataka.
U jednom periodu sam se bas zarazila bež baletankama. Idu neocekivano dobro na crne pantalone.

Sve Tamaris kao da su pravili za mene. Uvijek prvo njihove obucu gledam.Ove su super.

Prelepe :)

Back