Baletanke su najmodernije cipele sezone

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Nina

Zlatna tastatura
Supermoderator
Poruka
391.831
Ja opet o cipelama ali sta cu kada volim baletanke :)
Clipbal.jpg

Baletanke su najmodernije cipele sezone! To potvrđuju najveće modne kuće, kao i najotmenije street style zvezde - baletanke su se vratile sa velikim uspehom. Dok bezvremenska silueta nikada ne izlazi iz mode, njen relativni trend dolazi i odlazi sezonski - a sa insistiranjem generacije Z na oživljavanju svega iz 2000-ih, živimo u "in" periodu.Uzimajući u obzir trajnu popularnost svega što je baletcore, jasno je da trend neće nestati uskoro. Baletanke su pravi izbor, jer kombinuju eleganciju sa udobnošću i mogu se uklopiti uz bilo koji stajling. Od kancelarije, do šetnje i popodnevnih pića, možete ih nositi uz sve bez straha. Od Margiela modela sa "podeljenim" prstima, preko Alaia prozirnih, do ženstvenih Miu Miu, sigurni smo da ste ih videli na svom Instagram fidu i drugim društvenim mrežama.

Мислим да сам ја штиклама покварила своја стопала.
У средњој школи сам увек имала балетанке у свим могућим бојама, беле, црне, жуте, розе, тегет, зелене, црвене...носила сам само њих и патике.
А онда је вишедеценијско ношење високих штикли учинило своје.
Сад више ни штикле не могу, а ни балетанке :sad2:

Мислим да сам ја штиклама покварила своја стопала.
У средњој школи сам увек имала балетанке у свим могућим бојама, беле, црне, жуте, розе, тегет, зелене, црвене...носила сам само њих и патике.
А онда је вишедеценијско ношење високих штикли учинило своје.
Сад више ни штикле не могу, а ни балетанке :sad2:
Meni je sad 5 -6 cm štikla 🤣samo da je udobno.

Pa isto. Uvijek je bila patnja samo se trpilo ;)
Мени није био проблем, некада сам и по 20 сати била на штиклама, и то оним правим, високим и танким...кад сам у 7. месецу трудноће ушла код гинеколога са њима, само што ме није избацила :lol:
Послала ме у продавницу да купим нешто равно, због могућих контракција...е, то су биле муке, тада су се први пут јавили грчеви.
Онда се нога навикла док сам почела да радим после порођаја, улењила се, па сам добијала грчеве због штикли ...тако да сам сада у лимбу, нити равно, нити штикле, носим то нешто између чисто да нисам боса, и дубоко сам несрећна :(

Мени није био проблем, некада сам и по 20 сати била на штиклама, и то оним правим, високим и танким...кад сам у 7. месецу трудноће ушла код гинеколога са њима, само што ме није избацила :lol:
Послала ме у продавницу да купим нешто равно, због могућих контракција...е, то су биле муке, тада су се први пут јавили грчеви.
Онда се нога навикла док сам почела да радим после порођаја, улењила се, па сам добијала грчеве због штикли ...тако да сам сада у лимбу, нити равно, нити штикле, носим то нешто између чисто да нисам боса, и дубоко сам несрећна :(
To su samo cipele...

Meni su to najneudobnije moguće cipele. Kad ih obujem kao da idem u rikverc.
Знаш ли да сам ја добила језиву упалу мишића након прве шетње у балетанкама? :lol:
Пре неколико година је то било. Иначе сам до тада само штикле носила. Носим их и сада али носим и шпиц балетанке. Заобљене су ми језиве, на мени.

Back