Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pod 1 mozemoze li se istodobno bit s vise zemskih u konbinaciju da one ne znaju jedna za drugu,finansijki podijet svega toga jos i placat alimentacije
To obaveznoNeparan broj obavezno, to se zna.
moze li se istodobno bit s vise zemskih u konbinaciju da one ne znaju jedna za drugu,finansijki podijet svega toga jos i placat alimentacije
zapitam se i ja sto ce mi sve toNeces ti docekati zoru...
Bezi, to opet nesto na kvarno muljas.moze li se istodobno bit s vise zemskih u konbinaciju da one ne znaju jedna za drugu,finansijki podijet svega toga jos i placat alimentacije
zapitam se i ja sto ce mi sve to
Polyamory, to vec postoji, nije nikakva utopija za neke ljude.Utopija bi bila kada bi sve tri znale jedna za drugu, a pritom da i ti znas za njihove i tako da zivite svi u nekoj komuni, takoreci sekti, gde ce te imati odnose jedni s drugima.![]()
Polyamory, to vec postoji, nije nikakva utopija za neke ljude.
Ma skriboman bi na kvarno. A ne mora, cim mu se nudi opcija.Za neke ljude nije, govorim na nivou covecanstva
Ma skriboman bi na kvarno. A ne mora, cim mu se nudi opcija.
Gre'ota, dao bih mu jedno milionce da imam.Skriboman je perverznjak matori, osecam to
Za njih mora da daje pare, vidis da i ovako tesko izlazi iz kraja u kraj. A jos i ako pusi kao turcin, zaboravi.Napravi to puno jednostavnije...
Predji u mormone...
Za njih mora da daje pare, vidis da i ovako tesko izlazi iz kraja u kraj. A jos i ako pusi kao turcin, zaboravi.