Bakugan figurice

• Začetnik teme Začetnik teme manux
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

manux

Zainteresovan član
Poruka
245
Pozz ljudi.

Ja zivim u bih i fan sam BKUGANA ali ovdje je situacija jako losa.prvo bakugani su veoma skupi ,a drugo veoma ih je tesko naci....

zanima me kakva je situacija u srbiji?????u hrvatskoj vidim ima nekih mini turnira i ja bi puno volio da se neki turnir odrzi u sarajevu....

naravno ovde mozemo govoriti u svojim bakuganima.npr koji vam je najdrazi,koliko ih imate.......

skuplja li mozda neko ove figurice????ja ih imam 3...ali one su dosta skupe za tako male komad plastike..ja sam po komadu placao 6 EUR....

evo nekoliko slika sa neta da vidite kako to izgleda....

bakugan_battle_pack_1.jpg

http://www.google.ba/imgres?imgurl=...vPYJ&esq=1&page=1&ndsp=21&ved=1t:429,r:12,s:0

OVAKVOK ISTOG IMAM JA :) ON MI JE NAJDRAZI OD SVIH BAKUGANA
http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTqeMwVx_YB9o529Bo2x_d5n5rEOqJNoT2HqoCZOVbEvzjmOjbW8Q

bakugan je nova vrsta ige u kojoj ucestvuju 2 ili vise igraca oni poseduju male loptice koje se zovu bakugan loptice zajedno sa tim lopticama i ,,kartama snage'' (tj.moci) vrsi se bakugan mec te kuglice imaju malu magnetnu povrsinu s kojom kada dotaknu metal ili magnetnu povrsinu drugog pola one se otvaraju i pokazuju svoj pravi oblik u crtanom film one se pretvaraju u neverovatna cudovista sa fantasticnim mocima za igru se takodje koriste posebne magnetne karte sa naslikanim cugovistem koje taj bakugan predstavlja neki bakugani imaju evoluciju a neki ne (jaci oblik) to je japanska igra kao i yugioh nadam se da ti je ovo malo pomoglo u shvatanju ove zanimjive igre :D

Bakugane smo poceli da skupljamo pre par godina, i teskom mukom smo napravili finu kolekciju od sigurno preko 100 komada. Uglavnom smo ih dobijali od porodice i prijatelja iz inostranstva, a redje smo nalazili zanimljive modele u par prodavnica u Beogradu.
Do skoro smo dobijali samo zbunjene "bele" poglede po prodavnicama, kad god smo pitali da li imaju Bakugan loptice, a sad, vidim, krenula je da se i kod nas prikazuje crtana serija Bakugan Brawlers, pa su se naravno odmah i prodavnice napunile raznoraznim Bakugan proizvodima.
Pre par meseci smo svratili u Turbo LImac u Nusicevoj, i iako im je ceo donji nivo radnje bio PUN Bakugan proizvoda (torbe za skolu, pernice, olovke...sve s Bakugan motivom), i oni nisu pojma imali o cemu pricamo kada smo zatrazili Bakugan loptice!!?? Imali su u ponudi sve sem - Bakugan loptica!? Od tada nismo svracali, ko zna, mozda su do sada dobili i njih. Doduse, sada u gradu ima dosta prodavnica koje dobijaju bas zanimljive, cak i nove modele Bakugana (loptice, karte, "shooters", "traps"..."Deka" Bakugani...itd.)

Zdravo.Ja sam Novi clan i zeleo bih da znam da li ce biti bakugan turnira u Srbiji
Volim Bakugane i danas sam narucio jedan booster preko Planeta shop-a.Preporucujem ovu internet prodavnicu.
Takodje bi voleo da nastavimo razgovor na ovu temu. ;)

Back