Baksuzluci

,,,najlakshe za reshavanje problema,,,ti stari osigurachite su bili super kada crknu,,,
,,,samo ubacish nekoliko licni,,,,
kad smo kod licni, sve neke stare kablove sa licnama sam odneo u vikendicu
tako - baksuz - nemam dobrih licni u stanu - razmazio se, ne trebaju mu licne kad ima automatske osigurace u stanu
onda nadjem neki kineski kabl a licne ko vlat kose, stavim 5 ... naravno crklo posle 2 dana.

kada kishi onda pljusti :)

e da, dok sam skidao metalne kapice sa osiguraca, pukne mi deo keramike na pregorelom osiguracu....

a? a?

plus mrkli mrak u hodniku gde je ormaric sa osiguracima.

Што сам заборавио новчаник да понесем и тако одем на посао и пита обезбеђење где ти је пропусница ја рекао остала у новчанику а где ти је новчаник реко остао на радноме столу у кући а то лије ајде улази

Када сам заборавио да укључим ринглу да скувам кафу и тако чекам ја једно 20 минута и отишао да проврим дали је вода почела да ври када сам погледао нисам ни укључио ринглу :hahaha:

Када сам заборавио да укључим ринглу да скувам кафу и тако чекам ја једно 20 минута и отишао да проврим дали је вода почела да ври када сам погледао нисам ни укључио ринглу :hahaha:
Ja sam skuvala vodu, sipala u šolju, poklopila šolju a kesicu čaja stavila pored šolje i čekam čaj
:lol:

Док сам имао дигитални сат погледам ја у 6:30 у пола седам идем ја до продавнице кад дошао продавница затворена сачекам пет минута ево радници долазе ја им кажем опет касните на посао они мени кажу ми некаснимо на посао ти си много поранио кажем ја како поранио па ево Ти си дошао у 5:30 ујутру ја остао без текста

Припремам се ја лепо за спавање узмем даљински да упалим тв да погледам тв када оно неће да се упали после 20-так минута погледам узео даљински од клима уређаја да укључим телевизор А даљински от телевизора да упалим клима уређај

Back