baksuz

...danas sam dobila otkaz....slučajno..neposredno izazvano mojom greškom, bez prilike da objasnim i popravim, bez prilike da se opravdam i kažem nešto u svoju obranu. I eto, sada sam bez posla, u uvjetima koji baš nisu sjajni za život, nemam baš neke ušteđevine, osim deset eura...ali , zato imam kredit, dijete koje se školuje u drugom gradu i putuje svaki dan...ah,da...imam i ponos i dostojanstvo, koje na žalost ne mogu unovčiti ali ni promijeniti u nekakvoj mjenjačnici, za nekakvu valutu.
Imam i ordenje i razno razne značke hrabrosti od pokojnog muža, ni njih ne mogu prodati, ne vrijede baš ništa...imam i 43 godine, pa baš i nisam u nekoj dobi za zapošljavanje...
E to ti je baksuz...prvorazredni...sjedim i razmišljam odakle početi...Odnekud moram, pa molim sve ljude dobre volje da mi daju koji savjet...znam da nije vrijeme za depresiju i očajavanje i slične gluposti jer za to baš i nemam vremena....Javite se ako znate neku forumulu za malo manje baksuzluka...hvala.....

Nisi ti baksuz.I u najboljim si godinama za posao.Ali to je naša realnost;mnogi su u sličnoj situaciji ili će biti.
Nadležni se prave ludi i okreću glave. Ti problemi će potrajati i još se i uvećati.Ne znam šta bih ti rekao i sam sam uznemiren zbog svega toga.Malo koga će mimoići takva i slična iskustva.Moraš se snalaziti sama:kako sam Bog zna.:(

Back