red riding hood
Elita
- Poruka
- 18.868
Sta je prema vasem misljenju baksuz covek? Kakav je to lik? Kakve su mu karakteristike i znate li nekog takvog?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta je prema vasem misljenju baksuz covek? Kakav je to lik? Kakve su mu karakteristike i znate li nekog takvog?
Cek bre jel tema o karakternoj osobini ili o baksuzu kao maleroznoj osobi?
Znam ih više komaTaSta je prema vasem misljenju baksuz covek? Kakav je to lik? Kakve su mu karakteristike i znate li nekog takvog?
Baksuz si ako odes u stetu sa nekom, na zadnjem sedistu auta, i dok radnja traje padne kisa, zaglavis se pa te murija i vatrogasci izvlace![]()
pametni ljudi se uce na tudjim greskama, budale na svojim a baksuzi ni iz svojih gresaka ne mogu da izvuku pouku
Mislim da je to moja malenkost.
Pozelim srecu drugaru na ispitu i on padne jer mu se pokvari digitron, a sve naucio ili nesto zezne grupu ili tako nesto...![]()
Mene srecom nisi izbaksuzirao
Baksuz:
-nervozan, neraspolozen, nadrkan
-stalno kuka za nesto-
-svi su mu za nesto krivi
-seksualno neaktivan
-nema smisla za humor
To i ja zelim da znam jer sam se danas raspravljala oko znacenja . Kada kazes nekom da je baksuz covek prema mom misljenju taj je namcor,sve mu smeta,samo se nesto zaobada.Druga strana tvrdi da to nije to,da je baksuz onaj ko jednostavno nema srece etc.I odatle temaCek bre jel tema o karakternoj osobini ili o baksuzu kao maleroznoj osobi?
Nemam[emoji38]Vidiš da pojma nema ni šta je pitala.
Mene srecom nisi izbaksuzirao
Baksuz:
-nervozan, neraspolozen, nadrkan
-stalno kuka za nesto-
-svi su mu za nesto krivi
-seksualno neaktivan
-nema smisla za humor