Bakšiš za pevače

• Začetnik teme Začetnik teme laki_
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

laki_

Zainteresovan član
Poruka
216
Dajete li,koliko,za koju pesmu?Zašto ljudi daju veliki bakšiš pevačima?Kom pevaču biste dali titulu "kralj bakšiša"?Vaš limit za muziku?(tu se pre svega misli na kafansku muziku) Vaša omiljena kafanska pesma/pevač-ca?Kako se osećate jutro posle?
Ako kačite snimke sa youtube-a molim da upišete pored naziv pesme i izvođača.

Dajete li,koliko,za koju pesmu?Zašto ljudi daju veliki bakšiš pevačima?Kom pevaču biste dali titulu "kralj bakšiša"?Vaš limit za muziku?(tu se pre svega misli na kafansku muziku) Vaša omiljena kafanska pesma/pevač-ca?Kako se osećate jutro posle?
Sto je ovo psihilogija?

Prilozi

• images.jpg
    images.jpg
    3,6 KB · Pregleda: 5
Не често. Само када ме баш погоди, када је ”моја”. Иначе ми је бесмислено а и није дамски :lol:
Руска, циганска музика ме ”дира”.
И оно:
”Стићу сутра до мрака
До комшијског облака
Под њим ћу се опет родити
Ниси ти на небу сам
Богова је поваздан
С неким ћу се већ нагодити”
Е, ту лете и новци и чаше :rumenko:

Ne daju ljudi već alkohol u njima

Jedan je ostavio 1000 eura na violinu zatim ga žena odvela u hotelsku sobu i rekla da odmah da preda novčanik , dala mu je još 200 eura po 50 i rekla pažljivo kaci frajeru jer to još imaš!
Alkohol u njemu je ostavio te pare i štimung

Ne znam u sta se klasifikuje to sto sam mu dao 500 dinara samo da ne svira. To je bilo bas skoro kada su hteli da nam udju u kucu za slavu.

Valjda neka tradicija, ne znam, ne prija mi taj zanr zive muzike, kako da mu dam pare kad u sebi molim Boga samo da prodje sto pre.

Da, trubaci su mi tek misterija, truba mi je u sustini gotivan instrument, ali imam utisak da su svi oko mene toliko pijani da ne kapiraju da lik samo nasumicno duva u ono cudo BRPPPPPPP!!! totalno mi skrembluje mozak u vidu epilepticnog napada .

Da, trubaci su mi tek misterija, truba mi je u sustini gotivan instrument, ali imam utisak da su svi oko mene toliko pijani da ne kapiraju da lik samo nasumicno duva u ono cudo BRPPPPPPP!!! totalno mi skrembluje mozak u vidu epilepticnog napada .
ma, neki vole i dok su jos trezni..kao super su dizu atmosferu, bude veselo.. ko ih ne voli ima etiketu namćora..

Back