bakine gacice,dekine lisicice...

• Začetnik teme Začetnik teme angel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
bas mi je drago da je moja tema dala inspiraciju "ponekim" ljudima da "opet" kazu nesto pametno...doduse,iz nepoznatog razloga.
cmilja? hmmm... pa ja sam odusevljena samo jednom kritikom na osnovu izgleda moje gooze:D
kako to,devojke nase najlepse,da nijedna nije spomenula celulit...?
aha,mora da se onaj komentar o foto sopu na to odnosio
usput,hvala i na svim uvredama,koje sva sreca,za razliku od mnogih ovde,ne mogu da primim k srcu...tj. ne shvatam ih licno...
mislim,ipak se vi mojoj goozi obracate,a ne meni...:)

А шта фали '' домаћинкама '', тј. бабиним килотама?
:confused:
Кад смо носиле те беле, памучне, опране и миришљаве гаће, биле смо зраве.Обучеш их, оне ти покрију пупак и крста, па ти чувају и рибицу и јајнике... ето, ја сам се у таквим килотицама удала... а, сада, ове пластичне, синтетичке, '' курајберке '' од 2 цм., ем жуљају, ем те увек оставе на цедилу!
Е, то су били дани... ;)
:hvala:
:bye:

А шта фали '' домаћинкама '', тј. бабиним килотама?
:confused:
Кад смо носиле те беле, памучне, опране и миришљаве гаће, биле смо зраве.Обучеш их, оне ти покрију пупак и крста, па ти чувају и рибицу и јајнике... ето, ја сам се у таквим килотицама удала... а, сада, ове пластичне, синтетичке, '' курајберке '' од 2 цм., ем жуљају, ем те увек оставе на цедилу!
Е, то су били дани... ;)
:hvala:
:bye:

:worth::worth: bravo

Zaista ne znam sta je poenta u tim tzv. mercedes gacama (citaj tange). Meni su mnogo lepse - ukoliko treba da bidnu sehi - one gacone kao sorcic. Cak i domacinke imaju svoju car....

ja sam samo htela da se predstavim...drago mi je,ja sam Angel!

Hm...lepa guza. Drago mi je guzo. Molim te prenesi svojoj vlasnici moje komplimente za izgled i molbu da ovakve fotke ubuduće kači na Erotskim fotografijama ili na Slikama forumaša i forumašica. I ubuduće uz fotku da ide i text odgovarajuće sadržine....tipa "sviđa mi se jedan tip, šta mislite da li sa oooovakvom guzom imam šanse kod njega".....ili "ja volim crvene gaćice, mislim da su stimulativne, šta mislite vi" i sve u tom stilu....
Još jedan pozdrav razgaćenom anđelu....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back