Bake

schatje

Buduća legenda
Poruka
34.870
Ej, žene, devojke, devojčice... Jeste li nekad razmišljale kakve ćete biti kao bake (ne mislim na unučiće, nego na godine :lol:), kakvu ćete frizuru da nosite, kako ćete da se oblačite, hoće li to biti marama na glavi ili neka hladna trajna? :D
Aj, pa raspalite :D

ovako..
zovem je snikers baka
Blazene su one koje bi preminule pre nego sto bi se nasle razorene godinama pa su mogle biti upamcene u punoci svoje sveze lepote...Izabela Aljende

Poslednja izmena:
ja bih imala sedu skroz sedu = belu kosu, sedela bih u stolici- ljuljašci, čitala knjige, mazila mačke u krilu, pila čaj ilikafu...

Ja sebi nikad ne bih priznala da sam baka. I unuci će morati da me oslovljavaju po imenu. Ići ću na njihove roditeljske i svi će misliti da sam im mama.:zcepanje:
Al' ništa senzacionalno, samo se uzdam u dobru genetiku i mladalački duh. Kad budem klonula duhom onda ću ostariti. A onda mogu i umreti.:aha:

Bicu farbana baka...to je sigurno, ako budem imala dovoljno para za frizera ili ko da me farba (stare bake ne mogu da se farbaju same, bole ruke)

Ni ja necu nositi suknje...a za ostalo nemam planove...u starosti se zivi kako se moze i mora.

A sto se tice unucica...pa ja vec razmisljam o tome da moz da se desi da ih imam za 5-6-7 godina.. Mozda prerano, ali legalno :lol:
Nevezano za to, tipujem da cu imati unuce verovatno pre 50te.
Ne potresam se oko toga.

Hmmm, zanimljivo ja da pisem ovde o tome bas danas :think:

Ej, žene, devojke, devojčice... Jeste li nekad razmišljale kakve ćete biti kao bake (ne mislim na unučiće, nego na godine :lol:), kakvu ćete frizuru da nosite, kako ćete da se oblačite, hoće li to biti marama na glavi ili neka hladna trajna? :D
Aj, pa raspalite :D

schatje,pa ti ne napisa kako sebe zamisljas kao baku,ne vrdaj,vec raspali:lol:
Ja sam vec baba:lol:,nisam pojela ivicu i maricu:zcepanje:trajnu vec imam,al vrucu,volem loknice:lol:,farke nosim ,super je biti baka:manikir:

Kad prvi put pocnem da sedim, prvo cu da ubacim par premenova, a onda kad bude bas ozbiljno moracu i ozbiljnu farbu. Moracu verovatno vise fizicki da se aktiviram, pretpostavljam da je teze odrzavati liniju u godinama... Negde izmedju 40te i 50te je verovatno vreme da se razmislja o botox-u ili necem slicnom, a mozda posle 50te ubacim i po neku plasticnu operacijicu...

E ja neću ići na plastikaniju pa makar bila sva zbrčkana u faci. A telo će biti ok, za to se ne brinem. Pristojno za jednu baku.
Jedino što sam još jako davno počela da sedim. Živela farba za kosu. To je jedina prevara na koju sam spremna.:lol:

schatje,pa ti ne napisa kako sebe zamisljas kao baku,ne vrdaj,vec raspali:lol:
Ja sam vec baba:lol:,nisam pojela ivicu i maricu:zcepanje:trajnu vec imam,al vrucu,volem loknice:lol:,farke nosim ,super je biti baka:manikir:

e, vidiš, mislim da ću i dalje da se farbam u plavo, kosa do ramena sa nekim laganim loknama, možda počnem da se šminkam (kad to sad ne radim), nosiću neke šanel kompletiće i tako to :D

prvo sto cu da uradim kad postanem baka,to je da ubacim silikone u dupe,sise i usne (tri u jedan)
i da odem na neko okupljanje forumasa na visem nivou
(mislim,ne ovo nase lokalno:manikir:)
i onda ce svi da popadaju i da kazu,bako,bako,zasto imas tako velike sesi:eek:

samo da imam srecu da budem ko moja baba ona svude sakrije po malo rakiju
u kucu oko kuce po avlije supe plastenik ... pa lepo obidje krug kad ustane
i provede lep dan

evo ovako
1.
deda-i-baba-498.jpg

2. ako dobijem na loto onda putovanja
funny-grandma-9.jpg

mada ovo ne "gine" ;)