- Poruka
- 131.002
Baka Prase vratio kanal sa dva miliona pratilaca
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mislim da zeksa najvise boli sto njegov pink kanal za 10 godina postojanja ima manje pratilaca nego sto je baka ostvario za mesec dana na novom kanaluPojesce se Zex, dzaba kupio akcije![]()
Nisi, ne znam ni ja. Čula sam za Pepa Prase...možda je to Pepina baba?Jesam li mnogo glupa jer nemam pojma ko je taj Baka?![]()
Nije, ona se zove Baka PraseNisi, ne znam ni ja. Čula sam za Pepa Prase...možda je to Pepina baba?![]()
Ima nalog na krsti.Jesam li mnogo glupa jer nemam pojma ko je taj Baka?![]()
Jaše ne razumem u ote kanale niti neznam koje ta baba ako oče neka se ovđže javi pače mo nas dve da mlade poučavamo kako treba dase živi@Baba_Beba kazi i ti nesto naovu temu![]()
nisi, ni ja nemam pojma, ali rekoh aj da pogledam... ovo prati 2M ljudi ?... ili mozda samo pratioci ipakJesam li mnogo glupa jer nemam pojma ko je taj Baka?![]()
Ne moze mu Mitrovic,nista,a postoji mogucnost i da se Pink ugasi..Dva dilbera.Baka Prase vratio kanal sa dva miliona pratilaca
Ti si mu klik menadzer?
Ni ja nisam u toku. Znam samo da je bila neka frka o navođenju na samoubistvo Kike (gejmerke i jutjuberke što veze nemam šta je).Jesam li mnogo glupa jer nemam pojma ko je taj Baka?![]()
Zato što je on sam sebe tako nazvao.A zašto ga zovu Prase?
Nije reč o samoubistvu već o predoziranju.Ni ja nisam u toku. Znam samo da je bila neka frka o navođenju na samoubistvo Kike (gejmerke i jutjuberke što veze nemam šta je).
Valjda to tako sa godinama. Sećam se da moja baka nije razumela o čemu pričamo u pubertetu![]()
Dobro, ja stvarno ne znam.Nije reč o samoubistvu već o predoziranju.
Dobro.Dobro, ja stvarno ne znam.