Baka Prase divljao za volanom u Beogradu

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Nina

Zlatna tastatura
Supermoderator
Poruka
393.700
Jutjuber Bogdan Ilić poznatiji kao Baka Prase sinoć je u srpskoj prestonici vozeći svog četvorotočkaša napravio nekoliko prekršaja.
Jutjuber je vozio bez saobraćajne dozvole, bez pojasa, a vozilo nije bilo registrovano, što je i sam priznao.
On je u autu snimao svoje vlogove, a u jednom momentu ga je zaustavila policija.

"Znate koliko imam prekršaja… Pisaće mi za pojas, pisaće mi za pogrešnu nalepnicu, nemam ni saobraćajnu kod sebe. Ljudi, ovo nikako nije dobro", rekao je Baka Prase koji je morao da radi i alko test, kao i test na narkotike.

Juce.Sofija-Bugarska.

1366x768.jpg

Sin svestenika SPC.
Свештеници су особе које раде свој посао исто као и сви други,особе као особе имају врлине,мане те погрешно провоцираш ради реакције јер безгрешни не постоје.
Завет скромности дају монаси и монахиње те живе у складу са тим тако да опет грешиш,свештеници склопе брак те имају или не децу,додели им се парохија.
За то како треба а како се ради свако одговара за своју душу по православљу,верници С.П.Ц. немају право да суде ни осуђују јер то право има једино Богочовек Исус Христ.

Свештеници су особе које раде свој посао исто као и сви други,особе као особе имају врлине,мане те погрешно провоцираш ради реакције јер безгрешни не постоје.

Завет скромности дају монаси и монахиње те живе у складу са тим тако да опет грешиш,свештеници се ожене те имају или не децу,додели им се парохија.
За то како треба а како се ради свако одговара за своју душу по православљу,верници С.П.Ц. немају право да суде ни осуђују јер то право има једино Богочовек Исус Христ.
Sta mu otac kaze na ovako ultra-bahatao, alavo i sebicno ponasanje?

Деца нису наставак родитеља већ личности за себе а он је пунолетан и одговара за своје поступке пред законом набројано горе на који начин.
Kako vernik koji zeli da bude skroman moze da veruje svesteniku koji svog sina nije naucio skromnosti i pristojnosti?

Kako vernik koji zeli da bude skroman moze da veruje svesteniku koji svog sina nije naucio skromnosti i pristojnosti?
Свештеников посао је да се разуме у верске одговоре а свако за себе одлучује на који начин ће живети јер свако одлучује за своју душу.

Знао би да су свештеници нешто као упутство како треба и шта да се уради а не божанства да буду безгрешни.
Pa dobro, i ja bih kao vernik bio gresan i slab. I eto, moja slabost bi bila to da ne verujem svesteniku kome je sin Baka Prase, ne bih mogao da predjem preko toga, i to bi bio moj greh.

I taj greh bi otisao da ispovedim i da pricam o tome kod drugog svestenika, u koga imam poverenje, ne kod oca Bake Praseta.

Pa dobro, i ja bih kao vernik bio gresan i slab. I eto, moja slabost bi bila to da ne verujem svesteniku kome je sin Baka Prase, ne bih mogao da predjem preko toga, i to bi bio moj greh.

I taj greh bi otisao da ispovedim i da pricam o tome kod drugog svestenika, u koga imam poverenje, ne kod oca Bake Praseta.
У прохији којој припадаш постоје свештеници и одабереш за комуникацију оног који ти одговара а како не живиш у Амстердаму то не може да буде његов отац свакако.

Back