BaJkE

Najlepse bajke koje mi je baka pustala na VHS kasetama su definitivno: Crvenkapica, Trnoružica, Snjeguljica i Pjepeljuga!!!Sada volim da slusam "Jaganjca i ovcice"...tako lepe i bezbrizne price...da ti se srce istopi ;)

mnogo sam ih voleo,al sad ne mogu da se setim nijedne,majke mi!!!uglavnom,secam se da sam imao neku kasetu na kojoj su bile razno razne bajke i to sam slusao svako vece pred spavanje...mmmmmmmmmm,zemlja igracaka i te scene!!!

*november rain*:
jooj, spomenuste "Chudesnu shumu" ;DDD
imam je i sad na kaseti...
al' zadnji put sam je daaavno gledala, pa se gotovo i ne sjecjam..
moram pogledat opet, da se podsjetim...
;DD
Blago tebi meni crko video i sad nista od mojih sto kaseta sto sam gledala kad sam bila mala...skupljaju prasinu... :(

Aaaa ja sam kao mala obozhavala bajke... imala sam gomilu knjiga i knjizhurina s bajkama i bash sam chesto chitala, poshto sam kao jaaako malecka nauchila da chitam. ;p A deda mi je prichao Jarca zhivoderca i Zhar pticu... (((: Tata nije znao nishta, znam da smo ga pre x godina sestra i ja smarale da nam pricha prichu i onda nam je prichao o autobusu koji je ishao na pecanje. :shock: :lol:
Diznijevi crtacji se podrazumevaju... bash smo se sad u 5nici kolektivno ponovo navukli na njih, skoro svako veche smo gledali neki crtani. (: A ja volim i ove nove animirane, omiljeni mi je Shrek. Sva tri dela. Obozhavam.

ni meni ne radi video,pa se bojim da ce mi se pokvariti kasete....
a od bajki jos imam:Lisica i pas,Lepotica i zver,Petar Pan,Tarzan,Knjiga o dzungli,Uspavana lepotica,Macke iz visokog drustva,101 dalmatinac,Carobnjak iz Oza,Palcica...imam jos...

Kad sam bila klinka mala,pred spavanje sam stalno slushala bajke...i dan,danas volim da chujem neku bajku,prosto je sad bolje razumem i uzivam....
Omiljena mi je Snezana i sedam patuljaka,Uspavana lepotica....pazi sad:Tri Praseta...:lol:

E,pa,owako,owu temu sam postawila na tinejdzerima,a ne negdje drugo jer me zanima mishljenje tinejdzera,jer smo mi ne bash tako dawno chitali,i gledali(:))razne bajke_Pepeljugu,Snezhnu kraljicu,Malu sirenu,...E,sada,postawlja se pitanje koja wam je (bila)omiljena bajka...?I,da li i sad,ponekad:),uzmete knjigu sa bajkama,chitate i rado se sjecjate tog ranog djetinjstwa?Ili,porichete,da ste ikada woljeli bajke...?

djevojcica sa shibicama, ruzno pache i olovni vojnik ! :heart:

matchgirl-3-1.jpg

obozavala sam Andersena!
:heart:

Krcko Oraščić, Snežna kraljica, Pinokio... a crtani Lepotica i zver, kako sam samo plakala.
Imam negde set od 10 knjiga (bajke naravno), moje roditelje je smorilo da mi po 500 puta čitaju jedno isto, pa se tako desilo da sam vrlo rano naučila da čitam. Ali najvise sam mrzela Ivicu i Maricu, ona vestica me ubija u pojam, a mislim da mnogi ne vole čokoladu baš zbog te bajke...

Od bajki najvise sam voleo Bas Celika,Prica o Zar ptici i sivome vuku(ili nesto tako), Princeza zaba i jos neke bajke,vecinom ruske...
A od Disnijevih crtaca obozavam Lion King,Lepoticu i Zver,Let Zmajeva,Aladin...

Jao, meni je baba uvek pričala ruske bajke, obožavala sam ih i sad ih volim, a i od diznijevih volim većinu, xexe

Back