Bajka za laku noć

• Začetnik teme Začetnik teme Riada
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Negdje iza sedam blogova, sedam Instagrama i sedam facebooka živjela je jedna princeza.
Jednog jutra ustala je iz svog kreveta prilično neispavana. Iako je imala udoban madrac od
memorijske pjene cijelu noć nešto ju je strahovito žuljalo. Od lošeg sna na licu su joj se
pojavili strašni podočnjaci tako da je morala odustati od svoje uobičajene navike - pravljenja
glamuroznih selfija. Štaviše, odlučila je da taj cijeli dan bude offline.
U isto vrijeme u jednom susjednom kraljevstvu, jedan princ na bijelom kompjuteru koji je inače
bio princezin pratioc na Instagramu bio je zapanjen kad je primijetio da princeza nije objavila
nijedan selfi tog dana.
-Je li moguće da princeza nije jela avokado tost s jajima za doručak?- razmišljao je princ dok
je pregledavao njene storyje,- Šta li se dogodilo s mojom princezom? Je li bolesna? Je li se
posvađala s roditeljima pa pobjegla iz dvora?
Odlučio je da pod hitno mora nešto poduzeti i pronaći princezu. Hrabro je zajahao svojeg
vijernog miša i prošao kroz sedam blogova kao neustrašiv vitez. Potom je krenuo preko sedam
Instagrama, i usput se za svaki slučaj zaustavljao na svakom od njih ne bi li našao tragove o
tome šta se dogodilo s princezom. No, ni u jednom storyju ne nađe ni jedan njen lajk što je
upućivalo na samo jedno- princeza nije prolazila tim putem. Isto je bilo i kad se zaputio preko
sedam Facebooka. Pratio je sve lajkove, komentare i emojije koji bi možda mogli ukazivati na
to gdje se princeza skriva. Kad je došao do sedmog Facebooka, napokon je pronašao poruku
od princeze
-Dragi prinče, danas sam offline jer su podočnjaci veći od mog kraljevskog ponosa. Ništa
strašno, samo trebam malo odmora. Voli te tvoja neispavana princeza.
Princ je konačno odahnuo, a onda na njenu poruku stavio jedno plavo srce kao što je bila i
njegova plava prinčevska krv dok mu je kroz glavu prolazila stara izreka - Ljubav nije samo
u srcu, već i u lajkovima.

RiadaT.

1704840199207.png

Poslednja izmena:
Komsinice :D izvini malo cu ti zloupotrijebiti post, ali samo kratko. Ti kao frend nadam se da ces mi dati odgovor kako da blokiram nekoga ? Ja evo tek treci post sam objavio a vec neki kreten mi se natakario svojim sr*njima pa bi samo da ga eliminisem da mi ne ostavlja poruke nekakve blentave. Ako znas eto hvala unaprijed

Komsinice :D izvini malo cu ti zloupotrijebiti post, ali samo kratko. Ti kao frend nadam se da ces mi dati odgovor kako da blokiram nekoga ? Ja evo tek treci post sam objavio a vec neki kreten mi se natakario svojim sr*njima pa bi samo da ga eliminisem da mi ne ostavlja poruke nekakve blentave. Ako znas eto hvala unaprijed
Izvini jos jednom , skonto sam. Evo ako ne znas,kako ide: pokazes na njegovu sliku i pojavi se IGNORE. To sam klikno i eno nema ga. Predpostavljam da je to to....

Nemoj nikako da blokiraš-ispostaviće se da ti je to izuzetno drag Forumaš. Kad blokiraš, imaš tog nekog o kome ne znaš ništa, kao-piše, a prođe vreme, ti si gluv i slep. Srešćemo se sa oponentima tako što ćemo ih u nekom momentu razumeti i prihvatiti. Ok- ti misliš to, ja mislim ovo... ali ima prostora da se ipak razumemo.

Nemoj nikako da blokiraš-ispostaviće se da ti je to izuzetno drag Forumaš. Kad blokiraš, imaš tog nekog o kome ne znaš ništa, kao-piše, a prože vreme, ti si gluv i slep. Srešćmo se sa oponentima tako što ćemo ih u nekom momentu razumeti i prihvatiti. Ok- ti misliš to, ja mislim ovo... ali ima prostora da se ipak razumemo.
Pa nemam problem sa druacijim misljenjem. Al evo ovaj vec dva puta spominje nekakve tuce, pa onda pise stvari koje s logikom nemaju veze. Svega nekoliko recenica i skontam da mi nece biti izuzetno drag forumas nego bi radije da ga drzim na distanci. Meni ne smeta da on pise sta on hoce, al neka ne pise ovdje kod mene. Ne zelim da sa takvim razgovaram, ne zelim mu nista lose, zelim mu svako dobro ali samo mi uzima energiju.

Slobodni klikni na 'prijavi post' niko nema prava da uznemirava članove svojim neprimerenim komentarima.

Pa nemam problem sa druacijim misljenjem. Al evo ovaj vec dva puta spominje nekakve tuce, pa onda pise stvari koje s logikom nemaju veze. Svega nekoliko recenica i skontam da mi nece biti izuzetno drag forumas nego bi radije da ga drzim na distanci. Meni ne smeta da on pise sta on hoce, al neka ne pise ovdje kod mene. Ne zelim da sa takvim razgovaram, ne zelim mu nista lose, zelim mu svako dobro ali samo mi uzima energiju.
Pa... onda ti savetujem da tu osobu prosto ignorišeš. Ne moraš i da ga blokiraš.
Možeš samo da ignorišeš. Ljude generalno boli kad su ignorisani. "Izvini, druže, ne čini mi se ovo dobrom idejom, ne mogu da te podržavam više." KRAJ-plus oni imaju materijala da razmišljaju.

Pa... onda ti savetujem da tu osobu prosto ignorišeš. Ne moraš i da ga blokiraš.
Možeš samo da ignorišeš. Ljude generalno boli kad su ignorisani. "Izvini, druže, ne čini mi se ovo dobrom idejom, ne mogu da te podržavam više." KRAJ-plus oni imaju materijala da razmišljaju.
ok, vidjet cu kako ce biti. Ja sam eto samo i kliknuo to Ignore. Hvala u svakom slucaju....

Back