Baje

Sa svim nevedim iz uvodnog posta se ne susrecem na svoju srecu
ali ja tako ne zamisljam nekog ko je frajer

ako je tema da li sam imala nekog frajera po svojim kriterijumima u zivotu, imala sam i imama ga jos :) (hvala Bogu)

Čuj momče mlitavo , ako se ne upristojiš napisaću kome si na pp slao seksualne ponude
a ako nastaviš da budeš bezobrazan iskopiraću jednu od tvojih poruka i ovde postaviti
javno pa neka forumaši procjenjuju ko si .
Sta lupas ti? Sram te bilo. Kakvim se sve prljavim trikovima sluzis. Objavi ako imas nesto.

- - - - - - - - - -

Covek u poodmaklim godinama, a iznosi takve neistine. Sramota.

Sta lupas ti? Sram te bilo. Kakvim se sve prljavim trikovima sluzis. Objavi ako imas nesto.

- - - - - - - - - -

Covek u poodmaklim godinama, a iznosi takve neistine. Sramota.

Ja uvijek stojim iza svojih riječi koliko god se te moje riječi nekome svidjale ili ne svidjale .
I da ti nešto poručim javno - da prestaneš da proganjaš forumaša Urosiussa nego traži
sebi slične ! Naravno da ću moderatorima dati sve podatke ako zatraže a onda bih
volio da oni javno objave koji ti je originalni nick .

Ja uvijek stojim iza svojih riječi koliko god se te moje riječi nekome svidjale ili ne svidjale .
I da ti nešto poručim javno - da prestaneš da proganjaš forumaša Urosiussa nego traži
sebi slične ! Naravno da ću moderatorima dati sve podatke ako zatraže a onda bih
volio da oni javno objave koji ti je originalni nick .
Pa ako stojis, sta cekas? Kakvo je sad to pickasto pozivanje na moderatore? Objavljuj sta imas. Sve te nazovi progone. Da vidimo o cemu se radi, posto sam sad stvarno zgrozen i zbunjen.

Pa ako stojis, sta cekas? Kakvo je sad to pickasto pozivanje na moderatore? Objavljuj sta imas. Sve te nazovi progone. Da vidimo o cemu se radi, posto sam sad stvarno zgrozen i zbunjen.

Ja nikada nikoga ne prijavljujem a moderatorima ću dati podatke ako oni pomisle da sve ovo pišem bez argumenata .
Mani se moralisanja i pametovanja jer ćeš se uvući u veća kovna nego što si očekivao .
Ti si mene počeo prozivati da sam ovakav ili onakav .Ja tebe nisam dirao . Kad si se već za mene zakačio onda je red da te
naučim pameti a ti kasnije pamet u glavu i doope uza zid . Nepotrebno izlaziš na čistinu .
Mračni haustori su okruženje gdje se ti puno bolje snalaziš .
I još jednom - ostavi na miru momke koji nisu homoseksualci nego traži sebi slične .

Ja nikada nikoga ne prijavljujem a moderatorima ću dati podatke ako oni pomisle da sve ovo pišem bez argumenata .
Mani se moralisanja i pametovanja jer ćeš se uvući u veća kovna nego što si očekivao .
Ti si mene počeo prozivati da sam ovakav ili onakav .Ja tebe nisam dirao . Kad si se već za mene zakačio onda je red da te
naučim pameti a ti kasnije pamet u glavu i doope uza zid . Nepotrebno izlaziš na čistinu .
Mračni haustori su okruženje gdje se ti puno bolje snalaziš .
I još jednom - ostavi na miru momke koji nisu homoseksualci nego traži sebi slične .
Nemoguc si. I ne znam sta mi je smesnije. Da li to sto pretis na forumu ili sto branis nekoga ko moze i sam da se brani. Ili ne moze. Ne znam. Nisam znao ni da sam ga napadao.

Nemoguc si. I ne znam sta mi je smesnije. Da li to sto pretis na forumu ili sto branis nekoga ko moze i sam da se brani. Ili ne moze. Ne znam. Nisam znao ni da sam ga napadao.

Znaš jako dobro da se baviš nedozvoljenim aktivnostima i zato ćuti . Ti si stari lisac i znaš kako ćeš im prići
a oni nemaju dovoljno životnog iskustva da se pravilno postave mada nemaju ista interesovanja kao ti .
Traži svoju grupu . Imaš specijalizovanih sajtova koliko hoćeš .
Niti te mrzim niti ti želim nešto loše ali ne dam na sebe a ti si prvi započeo igranku .

Poslednja izmena:

Back