Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta lupas ti? Sram te bilo. Kakvim se sve prljavim trikovima sluzis. Objavi ako imas nesto.Čuj momče mlitavo , ako se ne upristojiš napisaću kome si na pp slao seksualne ponude
a ako nastaviš da budeš bezobrazan iskopiraću jednu od tvojih poruka i ovde postaviti
javno pa neka forumaši procjenjuju ko si .
Sta lupas ti? Sram te bilo. Kakvim se sve prljavim trikovima sluzis. Objavi ako imas nesto.
- - - - - - - - - -
Covek u poodmaklim godinama, a iznosi takve neistine. Sramota.
Pa ako stojis, sta cekas? Kakvo je sad to pickasto pozivanje na moderatore? Objavljuj sta imas. Sve te nazovi progone. Da vidimo o cemu se radi, posto sam sad stvarno zgrozen i zbunjen.Ja uvijek stojim iza svojih riječi koliko god se te moje riječi nekome svidjale ili ne svidjale .
I da ti nešto poručim javno - da prestaneš da proganjaš forumaša Urosiussa nego traži
sebi slične ! Naravno da ću moderatorima dati sve podatke ako zatraže a onda bih
volio da oni javno objave koji ti je originalni nick .
Pa ako stojis, sta cekas? Kakvo je sad to pickasto pozivanje na moderatore? Objavljuj sta imas. Sve te nazovi progone. Da vidimo o cemu se radi, posto sam sad stvarno zgrozen i zbunjen.
Nemoguc si. I ne znam sta mi je smesnije. Da li to sto pretis na forumu ili sto branis nekoga ko moze i sam da se brani. Ili ne moze. Ne znam. Nisam znao ni da sam ga napadao.Ja nikada nikoga ne prijavljujem a moderatorima ću dati podatke ako oni pomisle da sve ovo pišem bez argumenata .
Mani se moralisanja i pametovanja jer ćeš se uvući u veća kovna nego što si očekivao .
Ti si mene počeo prozivati da sam ovakav ili onakav .Ja tebe nisam dirao . Kad si se već za mene zakačio onda je red da te
naučim pameti a ti kasnije pamet u glavu i doope uza zid . Nepotrebno izlaziš na čistinu .
Mračni haustori su okruženje gdje se ti puno bolje snalaziš .
I još jednom - ostavi na miru momke koji nisu homoseksualci nego traži sebi slične .
Nemoguc si. I ne znam sta mi je smesnije. Da li to sto pretis na forumu ili sto branis nekoga ko moze i sam da se brani. Ili ne moze. Ne znam. Nisam znao ni da sam ga napadao.
joj sexualne ponude pre kafe boz sacuvaj kakvog sveta![]()
kakva je ovo tema...?
- - - - - - - - - -
![]()
kakva je ovo tema...?
- - - - - - - - - -
![]()