Bajdenov samit bez Vučića

Vlada neka predrasuda da su ameri glupi, ograniceni i da ih msm samo pune i ispiraju im mozgove. Ali, da li je bas tako? CNN je pao najnize u istoriji, ne moze da sakupi vise ni 1 milion gledalaca... a da li moze u svetu? Pa mi objasni, kako glup amer vise ne veruje lazljivom CNN-U a pola sveta mu i dalje veruje?

Ili uzmi ovu koronu npr. jel ti mislis da smo mi ameri najludji, najzatucaniji, najneslobodniji? Pa pogledaj ceo svet u sta se izrodio.
Verovao ti meni oli, ovde u americi, po meni, ima najvise NORMALNIH.
Mi sada seronju bajdena izvodimo na sud, a ne da cemo da trazimo neku opoziciju i izlazimo na ulice, pravimo demonstracije i ostala sranja. CAK JE I ''UPAD'' U KAPITOL BILA NAMESTALJKA, COMMIE NE PROZIVAO SA NAMEROM DA ME CINKARI

Namravno da ima najviše normalnih jer ste najslobodnija nacija! Nego malo zaiebavam Vas tamo. Mi nikada nismo ni verovali CNN-u.!!!

Medjutim, posle 3. generacije postaćete kreteni, kao i mi od 1944.g.-2001.g. (na drugi način)

Mislite o tome!

Ништа чудно. Погледај шта је Алберт Пајк још у 19 веку писао о плановима поредка на земљи?
Данас се то лакше спроводи него раније. Раније је породица била јака, васпитање је било традиционално.
Да би то уништили, кренуло се са причом о слободи и правима човека. У преводу, вешто умотано разбијање свих традиционалних вредности.
Данас се већ у најранијем добу деца васпитавају да буду дебили. Систему не требају паметни него послушни!
САД је одавно пример тога, васпитавање путем пропаганде и контролисаних медија!
Дозволили су да болесници попут Цукенберга утичу на васпитавање младежи. Таквих болесника је много а они су ту, у нашим животима и креирају нам судбину. Било Гејтс, са завршеном средњом школом али из одабраног клана има ту моћ да медицински неписмен спроводи кампању вакцинисања?!
Нису они ипак толико јаки колико смо ми слаби и то је суштина свих наших проблема!
Човек је лако кварљива роба и то је суштина проблема!

Cipovace i tebe

:rotf::rotf:

Pa da, jasno je da rusokineski sateliti nisu pozvani na žurku. Problem za Vučića i Orbana je što se Srbija i Mađarska ne nalaze u centralnoj Aziji, nego Evropi.

Pogrešnu su stranu odabrali 🤷‍♂️

Да.

Е сад, ја се стално питам, и о томе сам већ писао, шта се то догодило са мојим народом да су 1985. сви желели да имају или буду Алексикс Колби Карингтон, а 2021. затворени у јурти са Хунима доручкују лекове за овце и вриште "Русија" у долини, али се нико не одазива? Без бриге, за ручак је Кинез спремио Жућу у казану...

То су оне горке црвене пилуле (За овце) које морамо прогутати, а које нам поручују: 60% Срба (невакцинисани, то је добар лакмус) живе у неком паралелном универзуму у којем је Добро Зло, а Зло Добро. Боље неће бити.

Namravno da ima najviše normalnih jer ste najslobodnija nacija! Nego malo zaiebavam Vas tamo. Mi nikada nismo ni verovali CNN-u.!!!
od laznih vesti su gori samo fekt cekeri:

For Whom Do The COVID "Fact-Checkers" Really Work?

Truth and falsehood is not a matter of science but cultural power - the ability to proclaim and define the truth. If this continues, dark times lie ahead...

ili pazi ovo:

Both Sky News and ITV reported the comments of NHS chief executive Amanda Pritchard, who used the figure during a plea for people to take booster vaccines

Media Outlets Report Fake News That UK COVID Hospitalizations Are 14 Times Higher Than Last Year

Simply not true...

lazu dok iznemoglosti a onda krenu nas da banuju i proganjaju koji ih raskrinkavamo, i tako u krug

Back