- Poruka
- 30.507
Sad imaju novu rutu, preko Belorusije.Znaci EU ce da gori ?![]()
Lukašenko ih pušta direktno u Poljsku i kod pribaltičkih tigrova ... kažu 2 miliJona će se sručiti na raspalu eu

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sad imaju novu rutu, preko Belorusije.Znaci EU ce da gori ?![]()
Oni će nam pomoći da očistimo ŠiptareSta bre 10.000, stizu 50.000.
Oni će nam pomoći da očistimo Šiptare![]()
Глупа ти је провокација...Sta bre 10.000, stizu 50.000.
Takve rotacije su normalne, u NYC su svojedobno svi taksijaneri bili crnci, danas su svi IndijciTaman da proteraju siptare pekare od kojih kupujemo hleb
Jeste nada poslednja umireOni će nam pomoći da očistimo Šiptare![]()
Evo sad ce ameri avio mostom direktno za Kosovo da prebacuju.Sad imaju novu rutu, preko Belorusije.
Lukašenko ih pušta direktno u Poljsku i kod pribaltičkih tigrova ... kažu 2 miliJona će se sručiti na raspalu eu![]()
Vučić ti čuva jajca? Posle se ljuti kada mu viču da je peederBogami ako Vucic padne,meni ce Avganistan biti bezbedniji.Bolje i glavu da mi oseku nego jajca,pa da ostatak zivota provedem kao vo.
Taj "peeder" moli i kumi onog zbog koga bi me strojili,da kaze ko je politicar pedofil,da se neplase ma ko god bio taj pedofil,da ce ga drzava maximalno zastititi.Vučić ti čuva jajca? Posle se ljuti kada mu viču da je peeder
Талибањероси објавили да затварају фабрике гудре!Zatrpaće nas lošom i jeftinom gudrovinom
Taker kaze da je HILJADE amerikanaca jos zarobljeno u Avganistanu!!!kakva aplikacija za vize...amerikanci ih ne žele i traže da ih utrape bilo kome...
Не разумем чему се чудиш Космополито, па не мислиш ваљда да Авганистанци долазе како би се " интегрисали у шиптарско друштво" ? хахаха!
On je ruski čovekTaker kaze da je HILJADE amerikanaca jos zarobljeno u Avganistanu!!!
Poslaćemo im vaša pisanja da je u Rusiji raskoš, dobija se 5000 za svako dete etc.Na Kosmetu nema leba za Siptare i san svakog je da zbrise iz te bede na zapad