Grom_sa_neba! Buduća legenda Poruka 33.694 29.08.2021. u 21:12 - Bajden optužio Kinu za prikrivanje informacija o poreklu koronavirusa! #151 Cosmopolite: A ti cak ni rusku bocu iz zahvalnosti da ne primis , to nije lepo grome. Kliknite za proširenje... Ja sam slobodan covek ne pripadam nikome i ne zavisim ni od koga ...
Cosmopolite: A ti cak ni rusku bocu iz zahvalnosti da ne primis , to nije lepo grome. Kliknite za proširenje... Ja sam slobodan covek ne pripadam nikome i ne zavisim ni od koga ...
Krajnji tiket Ističe se Banovan Poruka 2.113 29.08.2021. u 21:16 - Bajden optužio Kinu za prikrivanje informacija o poreklu koronavirusa! #152 Grom_sa_neba!: Ja sam slobodan covek ne pripadam nikome i ne zavisim ni od koga ... Kliknite za proširenje... Znaš koliko storija čitam o antivaxxerima koji su prleknuli Imate sreće za sada
Grom_sa_neba!: Ja sam slobodan covek ne pripadam nikome i ne zavisim ni od koga ... Kliknite za proširenje... Znaš koliko storija čitam o antivaxxerima koji su prleknuli Imate sreće za sada
S snouden Elita Poruka 19.188 29.08.2021. u 21:48 - Bajden optužio Kinu za prikrivanje informacija o poreklu koronavirusa! #153 šta? probudio se?