Бајден није био обавештен о рацији на Трампову кућу

Stojkov Menidjer

Stara legenda
Poruka
81.951
250px-Vojislav_Ko%C5%A1tunica_and_Condoleezza_Rice.jpg

ВАШИНГТОН - Амерички председник Џозеф Бајден није био унапред обавештен о рацији на дом бившег председника Доналда Трампа на Флориди, саопштила је данас Бела кућа, истичући да Министарство правде води истрагу независно.

„Председник није био обавештен, није био свестан тога, нити је ико из Беле куће знао за то”, рекла је новинарима портпаролка Беле куће Карин Жан-Пјер, пренео је Ројтерс.

Бивши амерички председник Трамп рекао је данас да су агенти ФБИ извели рацију на његовом имању Мар-а-Лаго на Флориди и да су током претреса обили сеф.

Како су навела два извора упозната са ситуацијом, ФБИ је претражио Трампову резиденцију на основу налога у оквиру истраге о могућем незаконитом уклањању и уништавању докумената Беле куће након његовог председавања, пренео је раније Гардијан, јавља Танјуг.

https://www.politika.rs/scc/clanak/514004/Bajden-nije-bio-obavesten-o-raciji-na-Trampovu-kucu

Šta ti je demokratija...
Pogotovo američka...
:kafa:

Bajden nije obavešen ni da je preCednik. Čovek još tokom kampanje zamolio ljude da ga podrže za SENAT.

Kakve su ovo teme? BAJDEN nije obavešten, izjavio potparol Za Menjanje Pelena? Lekarski konzilijum? KO može govoriti u Bajdenovo ime, osim upravnika doma za dementne?

Kog briga šta potparoli izjavljuju umesto dementnih ljudi? Pitajte raznorazne Bezvezose šta oni imaju da kažu, oni su Usta Sauronova. Čuj, BAJDEN. Vi niste normalni ebešmisve.

Хоће Председника да нам застраше 3 месеца пре кампање!
Е па неће им то то поћи за руком-Бандо неолиберална!

ЖИВЕО ДОНАЛД ТРАМП!
"Za Saleta Popovicaaaa...!! ... Za Grrrraanddd..!! ":hahaha: :mrgreen:

"Za Saleta Popovicaaaa...!! ... Za Grrrraanddd..!! ":hahaha: :mrgreen:

Ја сад не знам шта ће бити са тим Грандом,
али сам више него уверен да ће Трамп бити Председник прве отцепљене америчке Државе-Тексас!
После све иде по Инерцији.

Хоће Председника да нам застраше 3 месеца пре кампање!
Е па неће им то то поћи за руком-Бандо неолиберална!

ЖИВЕО ДОНАЛД ТРАМП!
Izvini, od kada je Tramp ''naš predsednik''?! U životu nije bio u Srbiji.

Ја сад не знам шта ће бити са тим Грандом,
али сам више него уверен да ће Трамп бити Председник прве отцепљене америчке Државе-Тексас!
После све иде по Инерцији.

Misliš? A, neće biti graađanskog rata...

Како су навела два извора упозната са ситуацијом, ФБИ је претражио Трампову резиденцију на основу налога у оквиру истраге о могућем незаконитом уклањању и уништавању докумената Беле куће након његовог председавања, пренео је раније Гардијан, јавља Танјуг.

https://www.politika.rs/scc/clanak/514004/Bajden-nije-bio-obavesten-o-raciji-na-Trampovu-kucu

Šta ti je demokratija...
Pogotovo američka...
:kafa:

Žvaka za američkog propalog građanina i seljaka (postnihilistu)

Sva dokumentacija se zavodi kroz predmete u svakoj banana državi kamoli u imperiji gde rade ekipe i ekipe službenika u St.Dept..

Dakle postoji zaveden delovodni broj, bez dokumentacije u arhivi i pepeo u trampovom kaminu .... kretenizam Džejgera, Komija i ostalih neobajdenovaca....

ovo je magarcenje, jer kakva dokumenta sad posle 2 godine on ako je ukrao da nije jos mogao da ih unisti? pa za 2 godine je mogao 2 kamiona dokumenata da unisti - ovo je lagarija, i kako su se tek sada setili da je uklanjao?

nista nije onako kako mediji objavljuju praveci vas magarcima
da u tim medijima ima neko sa bar iq100 nikad ne bi objavili ovakve idiotizme

Back