K kapetanmark Legenda Poruka 57.844 22.07.2024. u 14:52 - Bajden je imao kontakt sa Bogom? #1 Autorska tema zar nedavno nije izjavio da će se iz trke povući samo ako mu to Bog šapne ? Bajden: Samo bi me Bog naterao da se povučem jel ovo znači da je imao kontakt sa svevišnjim ?
Autorska tema zar nedavno nije izjavio da će se iz trke povući samo ako mu to Bog šapne ? Bajden: Samo bi me Bog naterao da se povučem jel ovo znači da je imao kontakt sa svevišnjim ?
DarkMoon Legenda Poruka 54.600 22.07.2024. u 15:46 - Bajden je imao kontakt sa Bogom? #2 Znaci da su ga smenili protiv njegove volje, odnosno povukli kandidaturu.
jolemisa Buduća legenda Poruka 34.007 22.07.2024. u 19:28 - Bajden je imao kontakt sa Bogom? #3 kapetanmark: Autorska tema zar nedavno nije izjavio da će se iz trke povući samo ako mu to Bog šapne ? Bajden: Samo bi me Bog naterao da se povučem jel ovo znači da je imao kontakt sa svevišnjim ? Kliknite za proširenje... On to rece,ali mu se ne ispuni.
kapetanmark: Autorska tema zar nedavno nije izjavio da će se iz trke povući samo ako mu to Bog šapne ? Bajden: Samo bi me Bog naterao da se povučem jel ovo znači da je imao kontakt sa svevišnjim ? Kliknite za proširenje... On to rece,ali mu se ne ispuni.
Frtajler Legenda Poruka 57.122 22.07.2024. u 20:20 - Bajden je imao kontakt sa Bogom? #4 kapetanmark: Autorska tema zar nedavno nije izjavio da će se iz trke povući samo ako mu to Bog šapne ? Bajden: Samo bi me Bog naterao da se povučem jel ovo znači da je imao kontakt sa svevišnjim ? Kliknite za proširenje... Eto, jest, ti bi prvi u to trebao povjerovati jer vjeruješ u izmišljena bića
kapetanmark: Autorska tema zar nedavno nije izjavio da će se iz trke povući samo ako mu to Bog šapne ? Bajden: Samo bi me Bog naterao da se povučem jel ovo znači da je imao kontakt sa svevišnjim ? Kliknite za proširenje... Eto, jest, ti bi prvi u to trebao povjerovati jer vjeruješ u izmišljena bića