BAJČETINSKA KVAKA

U poslednje tri decenije , svaka kleveta , laž , manipulacija , poganost , ili pak glupost , koju je kazandžija sa svojim satrapima izgovorio , donosila je njemu , njegovoj porodici i njegovim satrapima boljitak ! Na krilima našeg cerekanja , iz dana u dan njima je sve bolje i bolje bez imalo intelektualnog truda , nekakve pameti sem gluposti , ili pak nekih neviđenih veština!
I šta god puk s' pravom mislio o njihovim zvanjima i duhovnim stanjima - njemu je sve gore i gore !
Okreni obrni , cerakanjem , ne da smo izduvali , nego do filtera smo sagoreli !
Ponekad pomislim , da je to cerekanje i javno pljuvanje po njima , ustvari njihov program za našu obradu pristajanja na sopstvenu štetu ! ?
Da mi smo obrađeni , duhovno - mentalno , da se mirimo sa sopstvenom štetom , uz bolesno cerekanje sopstvenoj gluposti bez ikakva reagovanja !

http://www.pressonline.rs/info/kolumne/293610/zimske-gume-predsednika.html

"Bogme, cenjeni publikume, Overlordu Vučiću se Cvijanov transfer iz DS-a u SNS baš olupao o glavu. Kada je ono vrdalama Cvijan, nezadovoljan već nečim, dezertirao iz Tadićevog Prezidencijalnog konaka, Vučić je sijao od sreće."

- See more at: http://www.danas.rs/danasrs/kolumnisti/vrdalame.881.html?news_id=272646#sthash.FV2aLtET.dpuf

Kad pogledam vreme , kad je cenjeni publikum prikačio svoje komentare , ispade sve sam noćobdija ! Prosto se naježim od noćobdijanja ; podseća me na eru slobizma ! Čekaš celu noć za mleko , hleb , Jezdu , Dafinu - a preko dana mitingašenje ! Šešeljisti pljuju slobiste , pa posle na pokradenim izborima dele vlast ! Noćom su se sve važne stvari dešavale ! Vampirisalo se na veliko ! Prva politička žrtva tih velikih patriotskih vampirskih vremena , bejaše Ćosić ! Ubiše ga i svu političku krv ispiše mu , pre prvih petlova , baš ovi današnji evropejci na vlasti . Nije da nešto ja tu branim Ćosića , jok more ; žao me sopstvene krvi ! A piju li piju ; umesto cevčice , stavili slavinu ! Sad ovako urađeni , sa ovim današnjim noćobdijama , ordiniraju i danju - posle onog čuvenog vaskrsnog štrajka glađu i preobraženja koje je blagoslovio patrijarh sa sveštenstvom!
Dakle , reč je o vaskrsloj političkoj prevari i njenom preobraženju ! Tu mu ovaj demokratski prebeg , dođe kao balandero koji je donro plaćen i ot matičnog i od protivničkog kluba !
Ova markentiška ujdurma Gospodara Vučića , treba da izrodi i preporodi njegove posustale moći ! A u čem je bio moćan - takoreći u ničem ! Još ako tajkunsko jato gusaka odleti na zapad , sav trud i rad sruši se kao zamak od peska, na jesenjoj plaži ! Džaba toliki moleraj !
Stoga , izvršiće se pročišćenje , u kome svi učesnici naprednjačke prevare okoristiće se , na štetu pospanog i politički drogiranog stanovništva; a sve će biti po starom dobrom receptu - noćom , i bićemo srećni , jer imaćemo novu šansu po onom starom dobrom sloganu : jutro će promeniti sve !

Back