Берекин
Buduća legenda
- Poruka
- 29.975
Устај Куен Хедервари! 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To samo za onu šačicu jada koji su Hrvati kao što su Srbi iz tvoje ekipe. Normalni Hrvati ipak preovlađuju, ljudi gledaju svoja posla i žive svoj život, umesto da onanišu nad imaginarnim pobedama u imaginarnom sukobu sa imaginarnim neprijateljem.Možete vi da budete građanin sveta i izdajnik Srbije koliko god hoćetete. Čim dođete u Hrvatsku "braća" Hrvati vam pokažu šta ste. Za njih ste samo dobar Srbin ako ste već mrtvi.
A to su oni koji su se pozivali na pravo ( i srpskog) naroda na samoopredeljenje do odcepljenja prema bravarevom ustavu SFRJ 1974?Jedan Bosanac ili Hrvat mi je jednom napisao:
"Sa normalnim srbinom mogu biti prijatelj ali sa četnikom nikad."
Ne znam, izgleda da kao što vi demonizujete Ustaše, to u suprotnom smeru rade s Četnicima.A to su oni koji su se pozivali na pravo ( i srpskog) naroda na samoopredeljenje do odcepljenja prema bravarevom ustavu SFRJ 1974?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Vrhunac debilnosti je kada mnogi Srbi one 'zapadne' Srbe koji su samo hteli da ostanu u krnjoj Truloslaviji nazivaju četnicima i zločincima!Ne znam, izgleda da kao što vi demonizujete Ustaše, to u suprotnom smeru rade s Četnicima.
To samo za onu šačicu jada koji su Hrvati kao što su Srbi iz tvoje ekipe. Normalni Hrvati ipak preovlađuju, ljudi gledaju svoja posla i žive svoj život, umesto da onanišu nad imaginarnim pobedama u imaginarnom sukobu sa imaginarnim neprijateljem.
...kao što vi demonizujete Ustaše
kao da si napisala " homoseksualci su pede-ri"demonizujete Ustaše
То су усташе-цивили.Baš su peečkice ti "hrvatski branitelji".Tuku se sa ćiriličnim tablama i napadaju Bajagu.To je sve nejač