Bahato ponašanje saobraćajaca na raskrsnicama...

• Začetnik teme Začetnik teme Dust
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Dust

Domaćin
Banovan
Poruka
4.184
Dokle ćemo više morati da čekamo nekada i do sat vremena na većim saobraćajnicama u gradu, ne toliko zbog faktičke gužve, koliko zbog one koju prouzrukuju saobraćajci, koji, regulišuću saobraćaj, izazivaju i veće probleme... Kaže vic: "Šta saobraćajac treba da uradi da bi rešio problem saobraćajnog nereda u Beogradu? Da se skloni!" Ali to je tačno! Kažu: na taj način se sprečavaju nesreće... Pa, koliko znam, na Autokomandi su nesreće znatno češće kada su oni prisutni...
Kako biste vi rešili ovaj problem, naročito imajući u vidu da je počeo sneg...?

Ma cao proces rada saobracajnog policajca u nasem gradu je, gde god da je - smesan!!! U EU kada dodje do guzve i kada su neophodni saobracajci po raskrsnicama oni svi lepo imaju bluetooth slusalice i na konferencijskoj su vezi..tu su znaci svi policajci koji regulisu raskrsnice u jednoj ulici kao i glavni stab koji lepo preko satelita sve vidi i nema frke...a ovde? Pa ja juce kao i milion puta do sada idem autoputem ka NBGD i na Gazeli se iskljucujem desno da iden dole pa na Sajam..ja tamo a ono kolona od Hitne Pomoci..znaci da covek ne veruje..i vrtim ko se sudario, gde, kako...i tako dobrih 25min do rupe dole, kad dole - pandur! Pa nesrecnice, sta radis tu, pusti semafor da radi svoj posao i svi bi bili presrecni...Ali neeeee, neko ga je tamo poslao da uzme dnevnicu i to je to....
Nego kada smo vec kod tog semafora dole u rupi, da li ikada ovaj grad i saobracajna policija imaju nameru da na neki nacin sprece da bahati vozaci iz trake za levo , koja vraca na autoput ka Nisu ili za ulicu Kneza Milosa NASTAVLJAJU PRAVO ka Sajmu? Poludim kada vidim tu stoku...A ja uvek iz srednje koja vodi pravo dam gascinu i presecem skota koji je nastavio pravo i onda me on juri do BBrda i sve mi po spisku...pa dokle bre vise???????????????????????

1. saobracajaca je nedovoljno u bgdu, znam broj ali necemo na forumu

2. maniri vlasti su se rasirili kroz sve drzavne sluzbe, cist kafka, ispada da saobracajcima trebaju sekretarice, izvrsioci, kuriri i vozaci, svako bi nesto da sefuje, samo da ne radi ono za sta je angazovan i placen

Jeste nedovoljno kad treba da se radi a kad treba da se daju penzije i otme narodu kesh ima ih na svakom cosku..5 hiljada ako pricas mobilnim prelazeci pesacki..a svaki drugi vozac ne pusta istog pesaka uz isti mob

Back