Cekao bi ja njega negde na ulici.Sve bi u skoli prihvatio,bilo kakvu grdnju i istresanje profesora,ili nastavnika i ako nisam kriv,lai fizicko nasilje nikako.U osnovnoj skoli sam nastavniku OTO-sa,razbio glavu sa bonsekom,jer dok smo nesto radili i stregali sa bonsekom.Mislim da smo pravili cekic.Dosao je jednostavno kod men i preko puta klupe,prozvao po prezimenu i to nesto drsko.Posta sam se zaneo u posao,digao sam glavu i pogledao ga.Udario mi je samar,a ja posto sam stajao blizu zida,posle samara udario glavom u zid.Utrnuli su mi i zubi i jezika.Udario me bez ikakve opomene.Ne znam sta je bilo,jer sam se stvarno bio udubio u posao,Verovatno je neko u mojoj blizini nesto neko rekao,sto je on cuo,a pricali su da je bio bokser.Sacekao sam da se malo povratim i pododjem,a on je citao novine i digao noge na katedru.Stavio sam bonsek iza ledja i polako prilazio da me ne primeti i kada sam prisao,prvo sam sklonio drugom rukom novine,da me dobro pogleda,a onda sam ga po rad glavudze udari bonsekom.Udarac je isao ukoso od cela,preko nosa do brade.To je prsnula krv po meni kao da me neko poprskao vodo s crevom.Bacio sam bonsek i izasao iz kabineta.Mislio sam da ce praviti nekih vecih problem kod direktora,medjutim nije.Pricali su mi drugovi iz razreda,da su mu rekli da je udario pogresnu osobu,jer ja nisam nista zgresio.Samo sam video da je dolazio sanitet i odvezao ga.Sledeci cas nismo ni imali,jer je tada taj predmet bio sa dva uzastopna casa.