"Bahato i nasilno" objavljen šokantan snimak kako vlasnik benzinskih pumpi radnika gađa čašom, pa mu skida majicu (video)

Ovaj video je dokaz da radnička klasa na Balkanu NIKAD neće imati pare.

Dakle, ako je objašnjenje istinito, kad je taj radnik video da postoji problem, umesto da ode kod gazde, sedne za sto i kaže "šefe, takva i takva stvar. Pištolj ne radi, gubimo pare, hajde pod hitno da zovemo Peru, Miku, Žiku, koga god treba da se to sredi i da nastavimo da zarađujemo", on drsko ulazi u kafanu i daje ni manje ni više nego OTKAZ.

Jer kod nas postoji taj odnos da te boli pimpek za ono što nije tvoje. Zato je ovde propao socijalizam. Radnici ne shvataju da će oni imati pare samo i jedino ako cela firma funkcioniše besprekorno, ako sve štima i radi kako treba. Oni su u fazonu "moja plata je X, on mora da mi to plati svakog meseca, a mene boli qratz da li firma radi ili ne radi".

Pa normalno je da ga čovek gađa čašom.
Nece niko da radi dzabe ,jesi citao tekst da je bio na obuku sto znaci da je radio za dzabe ,sto on da se cima oko tudjeg pistolja za tocenje ,to nije njegova pumpa?!

Dakle, ako je objašnjenje istinito, kad je taj radnik video da postoji problem, umesto da ode kod gazde, sedne za sto i kaže "šefe, takva i takva stvar. Pištolj ne radi, gubimo pare, hajde pod hitno da zovemo Peru, Miku, Žiku, koga god treba da se to sredi i da nastavimo da zarađujemo", on drsko ulazi u kafanu i daje ni manje ni više nego OTKAZ.

Jer kod nas postoji taj odnos da te boli pimpek za ono što nije tvoje. Zato je ovde propao socijalizam. Radnici ne shvataju da će oni imati pare samo i jedino ako cela firma funkcioniše besprekorno, ako sve štima i radi kako treba. Oni su u fazonu "moja plata je X, on mora da mi to plati svakog meseca, a mene boli qratz da li firma radi ili ne radi".

Nije normalno da ga gađa biločime.
Ako ne mogu kulturno i ljudski onda treba da se raziđu, nebitni su razlozi.

I kakav je to gazda koji sam ne vidi mane u svom poslovanju? Npr taj pištolj. Nesposoban. Nezainteresovan. Napumpan. Radnik je tu da se uklopi u dobar funkcionalni sistem, eventualno ga poboljša ali i ne da ga vodi, naravno i odradi ono što mu je u opisu posla.

Cekao bi ja njega negde na ulici.Sve bi u skoli prihvatio,bilo kakvu grdnju i istresanje profesora,ili nastavnika i ako nisam kriv,lai fizicko nasilje nikako.U osnovnoj skoli sam nastavniku OTO-sa,razbio glavu sa bonsekom,jer dok smo nesto radili i stregali sa bonsekom.Mislim da smo pravili cekic.Dosao je jednostavno kod men i preko puta klupe,prozvao po prezimenu i to nesto drsko.Posta sam se zaneo u posao,digao sam glavu i pogledao ga.Udario mi je samar,a ja posto sam stajao blizu zida,posle samara udario glavom u zid.Utrnuli su mi i zubi i jezika.Udario me bez ikakve opomene.Ne znam sta je bilo,jer sam se stvarno bio udubio u posao,Verovatno je neko u mojoj blizini nesto neko rekao,sto je on cuo,a pricali su da je bio bokser.Sacekao sam da se malo povratim i pododjem,a on je citao novine i digao noge na katedru.Stavio sam bonsek iza ledja i polako prilazio da me ne primeti i kada sam prisao,prvo sam sklonio drugom rukom novine,da me dobro pogleda,a onda sam ga po rad glavudze udari bonsekom.Udarac je isao ukoso od cela,preko nosa do brade.To je prsnula krv po meni kao da me neko poprskao vodo s crevom.Bacio sam bonsek i izasao iz kabineta.Mislio sam da ce praviti nekih vecih problem kod direktora,medjutim nije.Pricali su mi drugovi iz razreda,da su mu rekli da je udario pogresnu osobu,jer ja nisam nista zgresio.Samo sam video da je dolazio sanitet i odvezao ga.Sledeci cas nismo ni imali,jer je tada taj predmet bio sa dva uzastopna casa.
Kakav problem moze da napravi ,tebe je napao ti si uzvratio ,za tako nesto momentalno otkaz .
Ja nisam imao takvh problema sa nastavnicima ,profesorima ...jedino uciteljica znala da nam lupi neku cvrgu kada pocnemo da ludimo ,inace to je to .

Kakav problem moze da napravi ,tebe je napao ti si uzvratio ,za tako nesto momentalno otkaz .
Ja nisam imao takvh problema sa nastavnicima ,profesorima ...jedino uciteljica znala da nam lupi neku cvrgu kada pocnemo da ludimo ,inace to je to .
Nije to ista kategorija.....
Jedno je fizicka kazna unutar vaspitanja, druga kategorija uopste, a drugo je licni ventil preko nasilja prema bilo kome....
Problem Srba je sto imaju jako mnogo takvih izjednacavanja, tj ne znaju gde im je dupe gde glava..

Da vidis u obicnom zivotu kad boranija pocne da se pravi pametna...
Pa disciplina na radu pocne da se mesa sa mobingom...
Tako i to ....
Jos sad su poceli da se javljaju femi muskarci , to je tek posebna sorta...
Ne femi u izgledu nego u mozgu , pa da vidis onda kakvih demagogija i papazjanija ima...

Normalno je da odnosi pucaju kada su dvojica bahatih....ni jedan nece duze vreme da trpi podjebavanje.
Taj vlasnik pumpe ima prava da se ljuti zbog bahatosti radnika, narocito, ako je jaci....ovde je ocigledno da je radnik prvokator, sto govori i postavljanje snimka na net....
Posto postoje nereseni odnosi u drustvu u kome se jos vodi drugi svetski rat ima mnogo jadnika zarazenih tim odnosima....
Da li bi taj radnik negde na zapadu pravio ispad? Ne bi....ali u srbiji je nesposoban da bude deo sindikata, jer je iste fele kao gazda....

O cem' ba pricas?

O neodgovornosti prema imovini koja nije tvoja, karakterističnoj za Balkance.
hahahahahaha a zato je propao socijalizam? Da brine o tvojoj imovini kao sto si ti o zajednickoj?

Opljackas me i cekas da ti budem drug i prijatelj i radim za tebe? Ima to smisla....kod nekih jadnika....

Nije to ista kategorija.....
Jedno je fizicka kazna unutar vaspitanja, druga kategorija uopste, a drugo je licni ventil preko nasilja prema bilo kome....
Problem Srba je sto imaju jako mnogo takvih izjednacavanja, tj ne znaju gde im je dupe gde glava..

Da vidis u obicnom zivotu kad boranija pocne da se pravi pametna...
Pa disciplina na radu pocne da se mesa sa mobingom...
Tako i to ....
Jos sad su poceli da se javljaju femi muskarci , to je tek posebna sorta...
Ne femi u izgledu nego u mozgu , pa da vidis onda kakvih demagogija i papazjanija ima...
Dok sam radio i sa starim inzenjerima nisam imao problema,ali kako su poceli da dolaze novi.Tu je bilo svacega.Njihove naredbe nemaju veze s vezom.Sa nekima sam morao razgovarati ispod bagera,medju gusenicama,da niko nista ne vidi.

Nek zaposli sina i ćerku nek rade, pa nek se prema njima tako ponaša.
Vidis da mu neko opet namerno udario u plinsku stanicu ,prvi slucaj su zataskali i niko nije odgovarao stradao je nas covek iz Srbije.
Kao navodna kradja vozila a ovaj se namerno zakucao u plin....

Da se kladimo da ce za dve godine da bude izabran za najuspesnijeg privrednika tog podrucja...tako do ide...
Taj hteo i da se kandiduje za gradonacelnika Bijeljine ,da bi rasturio druge privatnike i da bi radnici dosli kod njega da prose ,to je sam rekao ...ma tezak mafijas i kriminalac.

Back