BAHATI VOZAC

Zorane nisu ti nista uradili i da jesu sigurno nisu krsili proceduru

Ja kažem da nisam poštedeo bahatog policajca, tetoviranog krmka (nošenje tetovaža na vidljivom delu tela nije po PS-u iliti Pravilu službe, a ovaj nosi svinjsku tetovažu na šaci), koji se ponašao prema meni kao prema svinji, pretio mi i maltretirao me, od Komisije Unutrašnje kontrole, i to sam potpisao, kriminalci sa policijskom značkom su moj iskaz sa mojim potpisom bacili u kantu, pa kad sam izašao vani oni su napisali lažni iskaz u kome su napisali da razbojnika sa policijskom značkom koji mi je pretio oslobađam komisije, i potpisali ga u moje ime, ti kažeš da mi nisu ništa uradili (iako ne znaš ništa o tome, osim ako nisi jedan od njih, a ako jesi nabijem te na ***** zajedno sa njima) i da nisu kršili proceduru - pa kako ko od nas dvojice pravo govorio - tako mu bog i univerzum dali pameti i zdravlja, i njemu i njegovoj porodici, i njemu i celoj njegovoj familiji, i njemu i celom njegovom potomstvu, a naročito potomstvu. Pošteno? Ne znam jesi li ti njihov advokat ili portparol i što ih toliko braniš. Uzmi pa me tuži za to što ću da im se rugam po celom Internetu, pošto mi oni ne mogu ništa. Ojha.

- - - - - - - - - -

Nije to ovde tema, ali otkud znaš da nisu kršili proceduru? Umeju to u policiji itekako. Jednostavno im se može, jer nema prave kontrole njihovog rada.

Zahvaljujem se na razumevanju i pravičnom odgovoru. Možda je jedan od njih.
farting_smiley.gif
Sumnjiv mi je od početka.
smiley_fart.gif
Pola svojih postova na ovom forumu upućeno je meni.

- - - - - - - - - -

Добро ти знаш више од мене

A šta ti znaš? Osim ako nisi jedan od njih...

farting_smiley.gif

smiley_fart.gif

Zahvaljujem se na razumevanju i pravičnom odgovoru. Možda je jedan od njih.
farting_smiley.gif
Sumnjiv mi je od početka.
smiley_fart.gif
Pola svojih postova na ovom forumu upućeno je meni.

[/QUOTE]

Nije to razumevanje, već naša realnost, na žalost.

Nedelja je nazalost bila crni dan za motocikliste u Srbiji. Nepaznja i krsenje propisa cesto se desava sa obe strane, a tu je i cuvena "NISAM TE VIDEO" izreka vozaca automobila. Ja iskreno verujem da to nije otrcana fraza to i jeste istina, jednostavno nekada koliko god neverovatno zvucalo, ne vide nas. Zato sam za obavezno ukljucivanje svetala tokom dana, mozda i fluo prsluke nocu za motocikliste i bicikliste.

Sto puta sam rekao, da sam nekim slucajem iz grada, verovatno bih bio pesak i koristio gradski prevoz kao sto i jesam tokom 8 godina boravka. Voznja u gradu je sve samo ne uzivancija, patnja.

U Negotinu kolega gleda situaciju: Klinac od 13 godina, kaciga oko ruke, zakucava se u senika koji se krece glavnom ulicom. Krv iz glave ide, butina landara, ruka isto, mali vristi, hitna stize za 4 minuta. Preziveo je ceka ga dug oporavak. Roditelji ce verovatno najebati, 13 godina, 125 kubika....

Udes na avalskom putu kod skretanja za Vrcin: mladic i devojka su imali direkt sudar sa toyotom. 27 i 26 godina. Toyota se ukljucivala na glavni put, ocigledno ili nije videla motor ili je precenila brzinu. Obostrana krivica, motociklista vozio preko 50km/h po ostecenju na autu, auto klasika ne postivanje prvenstva prolaza.
post-29123-0-50490500-1491756988.jpg

post-9231-0-84524500-1491757084.jpg

http://www.blic.rs/vesti/hronika/sa...ne-nesrece-puklo-je-kao-bomba-devojka/2qwd546

Udes kod Aleksandrovca: Mladic od 25 godina udario u sitroena.

Saobracajna nekultura i brzina UBIJAJU!

Back