BAHATI VOZAC

Jovan28

Primećen član
Banovan
Poruka
598
NOVI SAD - Devojčica (11) povređena je danas oko 13.30 sati na uglu Ulice Kraljevića Marka i Bulevara kralja Petra u Novom Sadu kada je na nju i njenu drugaricu na pešačkom prelazu naleteo beli punto.
- Devojčica je sa lakšom povredom glave i kontuzijom ruke ambulantnim kolima prevezena u odeljenje Dečje hirurgije Kliničkog centra Vojvodine, a njena drugarica je zbrinuta na licu mesta.

http://www.kurir.rs/crna-hronika/uznemirujuci-snimak-jeziva-nesreca-u-ns-bahati-vozac-oborio-dve-devojcice-na-pesackom-prelazu-clanak-2725127

^^ I o cemu mi vise svaki dan da pricamo, kad su odredjeni/imucni/neciji mamini/tatini sinovi NEDORILJIVI!! ...cak i za zakon, tj pardon za njih ZAKON NE POSZTOJI!!Svaki dan smo svedoci sve vece bahatosti, i uvek oni slabiji-pesaci, bicklisti-koji su po pravilu u svakoj normalnoj drzavi ZAKONOM ZASTICENI-"krici"za udes a naravno nijevozac kriv...

Koga on interesuje ? Vozim 40 sa zenom u kolima i mene trkeljisu ,sve vadim od opreme i da nadjem papir o ispravnom plinskom uredjaju..I naso sam ga li je isteko...Ogorman problem je TO a ovo ..prosudi sam

^^ I o cemu mi vise svaki dan da pricamo, kad su odredjeni/imucni/neciji mamini/tatini sinovi NEDORILJIVI!! ...cak i za zakon, tj pardon za njih ZAKON NE POSZTOJI!!Svaki dan smo svedoci sve vece bahatosti, i uvek oni slabiji-pesaci, bicklisti-koji su po pravilu u svakoj normalnoj drzavi ZAKONOM ZASTICENI-"krici"za udes a naravno nijevozac kriv...

Kakav mamin i tatin sin u Puntu starom 15 godina? Ovo je klaisčna budala kakvih na našim ulicama ima previše, svakodnevno ih srećem u vožnji. Koliko sam puta doživeo isto, da stanem pešaku a neka budala pored mene projuri.

Saobraćajna policija će verovatno da maltretira devojčicu i njene roditelje, zbog toga što je uopšte prelazila preko pešačkog prelaza. Vozaču ništa 100%. Dno dna.

Inače, pomenuta tačka u gradu je jako kritična, puna ludaka za volanom.

Ti nisi normalan ako to zaista misliš.

Da je tebi policijska stoka (komandir policijske stanice) falsifikovao iskaz i potpis, kao što je uradio meni, i ti bi bio "nenormalan" kao ja. U mom slučaju policija nije ništa preduzela protiv separatiste, prevaranta i šarlatana koji je javno pozvao na moj linč, ali su meni pretili zbog toga što sam tražio da ga nađu da im da iskaz, po mojoj krivičnoj prijavi (nisu mogli ili hteli da ga nađu, jer je prijavljen na jednoj adresi u Beočinu, a živi na drugoj u Novom Sadu). Kad sam im ga ja doveo na tacni uzeli su da mi prete, da me pozivaju na mobilni telefon sa skrivenog broja i da se krevelje, dok sam im ja puštao vodu iz WC šolje kad god su me zvali, da me maltretiraju na sve moguće načine, da bi mi nedavno falsifikovali iskaz i potpis. Stoka fašistička. Da, mislim sve najgore o njima. Ne trebaju mi uopšte. Rugaću im se do kraja života.

Da je tebi policijska stoka (komandir policijske stanice) falsifikovao iskaz i potpis, kao što je uradio meni, i ti bi bio "nenormalan" kao ja. U mom slučaju policija nije ništa preduzela protiv separatiste, prevaranta i šarlatana koji je javno pozvao na moj linč, ali su meni pretili zbog toga što sam tražio da ga nađu da im da iskaz, po mojoj krivičnoj prijavi (nisu mogli ili hteli da ga nađu, jer je prijavljen na jednoj adresi u Beočinu, a živi na drugoj u Novom Sadu). Kad sam im ga ja doveo na tacni uzeli su da mi prete, da me pozivaju na mobilni telefon sa skrivenog broja i da se krevelje, dok sam im ja puštao vodu iz WC šolje kad god su me zvali, da me maltretiraju na sve moguće načine, da bi mi nedavno falsifikovali iskaz i potpis. Stoka fašistička. Da, mislim sve najgore o njima. Ne trebaju mi uopšte. Rugaću im se do kraja života.

I ja sam doziveo nesto slicno davno... govna

I to ti uradio baš saobraćajni policajac? Ipak sam bio u pravu.

Kakvih 15 ili 20 godina. To je završeno odavno. Policijska fašistička stoka je nedavno falsifikovala moju izjavu i moj potpis tako što je komandir policijske stanice, inače težak kriminalac, bacio moj iskaz u kantu kad sam izašao iz stanice, a on napisao i potpisao u moje ime novi kojim oslobađam tužbe policajca koji me je maltretirao ispred vrata od stana, snimao me privatnim mobilnim telefonom i pretio mi između dva snimka... Šta se ti petljaš u to?

Зоране ти си болестан

Jovane ti si besan kao pas. Ja se nisam razboleo decenijama, jer gledam u Sunce i jedem samo voće i povrće. Nemam od čega da se razbolim. Virusi i bakterije beže od mene. Zadnji put imao povišenu temperatuiru 1987. godine, kad sam pohađao V razred osnovne škole. Ne dam novac lekarima. Žuborim po njima i ne dam da me truju. Ako ti smeta tuži me. Tačka. E, sad, da si rekao da sam bezobrazan, složio bih se. Užasno sam bezobrazan. Ne dam da me niko zaje6ava. Makar da je predsednik planete. Ko god pokušava da me zaje6ava je6aću mu sve po redu što mu ulčazi pod kućnu gredu. Ne dam na sebe i tačka. Ojha. Ende.

Tebi i ne treba neko da te zaje6ava, dovoljan si sam sebi. Meni je baš mučno da čitam šta pišeš.:(

Tebi je dovoljno da budeš 24/7 na forumu. Starosedelac. Možeš misliti. Šta da radim ako ti je nešto mučno. Ne moraš da čitaš. Ja ne slušam turbo folk, pa ne idem na PINK da gledam i da se nerviram. Lako je. Žuborim na pandure koji su mi pretili i falsifikovali iskaz i potpis.Tačka.

ja kada čitam njegove postove se samo smejem jer sam poodavno shvatio da nikakve reči ne mogu da spreče bes i ludilo u njemu koje on ima.

Da su tebi panduri uradili što i meni, i ti bi bio besan. Šta bi ti radio da ti je komandir svinjske policijske stanice falsifikovao iskaz, tvoj bacio u kantu, a potpisao novi, lažni? Rekao bi mu: "Matori, svaka čast!" Ja neću. Žuborim po njemu...

- - - - - - - - - -

Da li je moguće da su policajci ovoliki diletanti?... vidite sliku, a naročito cigle na njoj...

moroni10.jpg

Ovakvu montažu ne bi uradilo ni dete iz vrtića u programu photo paint.

Kakav mamin i tatin sin u Puntu starom 15 godina? Ovo je klaisčna budala kakvih na našim ulicama ima previše, svakodnevno ih srećem u vožnji. Koliko sam puta doživeo isto, da stanem pešaku a neka budala pored mene projuri.
nažalost po meni je više kriv onaj što je stao na pešačkom da propusti pešake od budale koji je naleteo na njih , jednostavno ga je pokrio i deca nisu videla da on nailazi i umestoda krenu da hodaju preko pešačkoga oni su krenuli da ga pretrčavaju i tako su izleteli ispred vozača na samom pešačkom prelazu koji ih je zbog lik ISPRED KASNO PRiMETIO , inače pogledajte sam auto nije sišao sa prelaza dok je stao što znači da je čovek kočio , inače čudi me raskrsnica na putu sa 4 trake to po zakonu bi trebalo da bude pokriveno signalizacijom a ja je ovde nigde ne vidim. na snimku

- - - - - - - - - -

Da su tebi panduri uradili što i meni, i ti bi bio besan. Šta bi ti radio da ti je komandir svinjske policijske stanice falsifikovao iskaz, tvoj bacio u kantu, a potpisao novi, lažni? Rekao bi mu: "Matori, svaka čast!" Ja neću. Žuborim po njemu...

- - - - - - - - - -

Da li je moguće da su policajci ovoliki diletanti?... vidite sliku, a naročito cigle na njoj...

moroni10.jpg

Ovakvu montažu ne bi uradilo ni dete iz vrtića u programu photo paint.
brate zato postoje grafolozi -ako uopšte znaš šta ta reč znači.?

nažalost po meni je više kriv onaj što je stao na pešačkom da propusti pešake od budale koji je naleteo na njih , jednostavno ga je pokrio i deca nisu videla da on nailazi i umestoda krenu da hodaju preko pešačkoga oni su krenuli da ga pretrčavaju i tako su izleteli ispred vozača na samom pešačkom prelazu koji ih je zbog lik ISPRED KASNO PRiMETIO , inače pogledajte sam auto nije sišao sa prelaza dok je stao što znači da je čovek kočio , inače čudi me raskrsnica na putu sa 4 trake to po zakonu bi trebalo da bude pokriveno signalizacijom a ja je ovde nigde ne vidim. na snimku

Ne, apsolutno je morao da stane, jer je tu označeni pešački prelaz. Ne vidim sa snimka da li je tu i vertikalana signalizacija, ali je horizontalna (zebra) tolika da nema govora o bilo čemu drugom osim krivici vozača. Ne kažem da je to uradio namerno, ali i on i deca samo Bogu mogu da se zahvale što niko nije poginuo.
A ovaj lik i njegovo pisanje i samohvaljenje su toliko patetični da je odavno prevazišlo smejanje.

Brate, ne mogu ja doći do njihovih grafologa. Pitanje je šta će biti sa mojom prijavom Unutrašnjoj kontroli. To su teški kriminalci koji se kriju iza policijske uniforme i policijske značke. Gowna od gowana. Mislim da sam za termin grafolog čuo još 1983. ili 1984. godine, kada sam pohađao osnovnu školu. Ne znam čemu taj pokušaj ponižavanja nekoga koga ne znaš. Prdi mi čoldo, ako znaš šta znači ta reč.

- - - - - - - - - -

A ovaj lik i njegovo pisanje i samohvaljenje su toliko patetični da je odavno prevazišlo smejanje.

Za ovog lika Internet i forumi su mesto za zabavu i sprdnju, potpuno besplatnu, a tebi je to možda ceo život. Da nije tužno bilo bi smešno.

Ne, apsolutno je morao da stane, jer je tu označeni pešački prelaz. Ne vidim sa snimka da li je tu i vertikalana signalizacija, ali je horizontalna (zebra) tolika da nema govora o bilo čemu drugom osim krivici vozača. Ne kažem da je to uradio namerno, ali i on i deca samo Bogu mogu da se zahvale što niko nije poginuo.
Nije morao da stane bez obzira što je zebra tamo gde i prirodno mu je mesto . i sam znaš ako postoji vertikalna sinhronizacija onda je ona ZAKON! Ako ne postoji onda se on kretao ulicom sa prvenstvom prolaza naspram kretanja pešaka bila mu je nepregledna raskrsnica zbog auta koji se zaustavio tamo a i deca su krenula bukvalno da pretrčavaju raskrsnicu .
Nema potrebe da vas učim da je to zabranjeno.
A za one što pljuju preporučujem da pogledate ceo snimak lik iz auta je prvi iskočio iz auta da pruži prvu pomoć- izgleda da to niko nije ni primetio ali je bilka bitna pljuvačina po njemu.

Nije morao da stane bez obzira što je zebra tamo gde i prirodno mu je mesto . i sam znaš ako postoji vertikalna sinhronizacija onda je ona ZAKON! Ako ne postoji onda se on kretao ulicom sa prvenstvom prolaza naspram kretanja pešaka bila mu je nepregledna raskrsnica zbog auta koji se zaustavio tamo a i deca su krenula bukvalno da pretrčavaju raskrsnicu .
Nema potrebe da vas učim da je to zabranjeno.
A za one što pljuju preporučujem da pogledate ceo snimak lik iz auta je prvi iskočio iz auta da pruži prvu pomoć- izgleda da to niko nije ni primetio ali je bilka bitna pljuvačina po njemu.

Nisam video semafore na tom snimku, a na pešački prelaz bez semafora je morao da stane. Prvenstvo prolaza važi za automobila koji mu dolaze iz bočne ulice, na kad su u pitanju pešaci. On je kriv za ovo, ali se slažem, čovek je stao i izašao. Mada je to moglo da bude kasno. Niko drugi nije kriv, ni deca koja su prelazila ulicu, ni vozač koji je poštovao zakon i stao na pešačkom prelazu pešacima. Deca jesu ubrzala, ali ni to nije neko opravdanje, vozač mora da stane pešacima. Po brzini kojom je ušao u raskrsnicu se vidi d anije imao nameru da satane ili uspori. Da nije bilo te nesrećne sece, samo bi projurio.
NIje reč o pljuvačini, vidim da su neki odmah potrčali da optužuju "tatine sinove", ali ovaj vozač jeste postupio sa maksimalnom nepažnjom i samo su srećom (ili je nešto drugo?) deca ostala živa. Ovakva nepažnja se i naziva bahato ponašanje u saobraćaju, iako sam siguran da nije imao nameru da bilo koga udari.

Back