Бахаћење

електрика

Zaslužan član
Poruka
123.191
...без покрића.

Шта нагони људе да уочи којекаквих празника упадну у хистерију прекомерног бацања лове на храну?

Ликови који поштених ципела немају купују пола месаре. Шта је људима?

Poslednja izmena:
Капирам да је некима прече да купе пола свиње и да исфарбају педесет јаја него да купе нешто да не би изгледали као социјални случајеви.

Мислим, такве сам данас видела и изненадила се износом који су у радњи оставили.

Онда имамо лажне социјалне случајеве тј људе који изгледају као да ваде из ђубрета а онда те само изненаде.

Хоћу рећи - гнушам их се. То су главне кукавељи да се неееема, да је све скупо итд итд...

Verovatno su stvarno bez love, ali dođe trenutak kad se čovek prosto umori od besparice, štednje, skromnosti, umerenosti i brige, i MORA da pukne neku lovu da bi se, bar na nekoliko dana, osetio ko gospodin čovek. Najede se mesa, kupi nove gaće, pije do mile volje, možda ode i u pozorište, i posle opet može da gura siromašno ... do sledeće prilike : )

22450058_1092414360861733_8830597294618777111_n.jpg

Ljudi vole da slave, tako da bar tada ne misle na nebitne stvari.

Kada duze vreme stedis na svemu onda deci treba napraviti malo domace atmosfere...

To sto neko vise voli da kupuje krpice, dok stedi na hrani cesto pravi zdravstvene probleme..

Ne mislim da je bahacenje, ako potrosis malo vise za praznik...

Инфантилно опонашање добростојећих по цену неплаћених рачуна и одваљених ђонова. Може комшија па могу и ја.
Никада то нећу разумети.

Bahate se bivši siromasi...
U mojoj fasmiliji se niko ne bahati-oduvek smo bili imućni...
Lično me luksuz ne privlači,mada ću uvek izabrati kvalitetniju robu-iz praktičnih razloga-trajnija,prijatnija,bolje izgleda itd...
Preobilje hrane za praznike je proizvod gladnih glava...Treba biti umeren u ishrani,čak je zdravo i manje od toga!

Ljudi vole da slave, tako da bar tada ne misle na nebitne stvari.

Kada duze vreme stedis na svemu onda deci treba napraviti malo domace atmosfere...

To sto neko vise voli da kupuje krpice, dok stedi na hrani cesto pravi zdravstvene probleme..

Ne mislim da je bahacenje, ako potrosis malo vise za praznik...

Управо зато што не штедим на свему немам тзв празничне резерве. Живим солидно преко целе године а не само на црвена слова.

- - - - - - - - - -

Bahate se bivši siromasi...
U mojoj fasmiliji se niko ne bahati-oduvek smo bili imućni...
Lično me luksuz ne privlači,mada ću uvek izabrati kvalitetniju robu-iz praktičnih razloga-trajnija,prijatnija,bolje izgleda itd...
Preobilje hrane za praznike je proizvod gladnih glava...Treba biti umeren u ishrani,čak je zdravo i manje od toga!

Потписујем сваку реч.

Back